ESNAF VE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

CHP Tüzük Kurultayında Bozdağ'a Önemli Görev CHP Tüzük Kurultayında Bozdağ'a Önemli Görev

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettikten sonra partinin genel merkezine Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yapan Özgün Şahbaz, seçim çalışmaları kapsamında sahaya indi. Bu kapsamda kent merkezindeki esnafları ziyaret edene Şahbaz, hem iş yerlerindeki hem de cadde ve sokaklardaki vatandaşlarla sohbet etti.

VATANDAŞLARDAN SAMİMİ KARŞILAMA

Kente hizmet etmek için Kırıkkale Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladığını söyleyen Özgür Hoca, Kırıkkale’nin güzelleşmesi ve gelişmesi için projelerinin olduğunu söyledi. Vatandaşlara projelerinden bazılarını anlatan Belediye Başkan aday adayı Özgün Şahbaz, vatandaşlardan gördüğü samimiyet karşısında mutlu olduğunu belirtti.

KARDEŞİNİZ, KOMŞUNUZ ÖZGÜN HOCA

Aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şahbaz, bir eğitimci olarak beyaz tahta önünde kameralar karşısına geçerek Kırıkkalelileri şu mesajları verdi; “Ben Özgür Hoca... Sizin Özgür'ünüz... Çocuklarınızın hocası, kardeşiniz, komşunuz Özgür Hoca. Tüm hayatı boyunca Kırıkkale'de sizinle beraber yaşayan, her sevincinize ve derdinize ortak olan Özgür Hoca... Çocuklarınız ve çocuklarımız için, ortak hayallerimiz için, Kırıkkale İçin bir yola çıkıyoruz... Daha önce yavrularınızı bana emanet ettiniz, şimdi de Kırıkkale'yi emanet etmenizi istiyorum. Ben Özgür Hoca... Sizin Özgür’ünüz!.. Kırıkkale'nin Özgür'ü!.. Siz Özgün Hoca diye seslenin ben duyarım” ifadelerini kullandı.

Haber: Burak Can

Editör: Manşet Gazetesi