Kırıkkale’de dondurucuda çıkan cinayetle ilgili kardeşlerden flaş açıklama! Telefon sinyali cinayet evine yakın mesafede Kırıkkale’de dondurucuda çıkan cinayetle ilgili kardeşlerden flaş açıklama! Telefon sinyali cinayet evine yakın mesafede

Şampiyonluk sonrası Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takımı kutladı. Erdoğan, “Namağlup şampiyon olan takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Emeğinize, yüreğinize ve ayaklarınıza sağlık. Bu sene o sene dedik, şampiyon Hacılar yazdırdık” ifadelerini kullandı.

Sezon boyunca mücadeleci oyun anlayışıyla dikkat çeken Hacılarspor, yalnızca aldığı sonuçlarla değil, sahadaki duruşuyla da taraftarının takdirini topladı. İlçe halkı ise şampiyonluğu coşkuyla karşılarken, önümüzdeki sezon için de büyük bir motivasyon kazandı. Başkan Erdoğan, spora ve gençliğe desteklerinin süreceğini vurgulayarak, “Hacılar’ın adını her alanda duyurmaya devam edeceğiz” mesajı verdi.

Muhabir: Burak Çalışkan