Kırıkkale sıcak hava Haberleri

kırıkkale sıcak hava haberleri ve güncel kırıkkale sıcak hava gelişmeleri, kırıkkale sıcak hava ile ilgili tüm video, kırıkkale sıcak hava fotoğrafları ve kırıkkale sıcak hava haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de etkili olan sıcak hava nedeniyle bazı vatandaşların cep telefonları uyarı verdi!

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada, Kırıkkale’de hava sıcaklığının 40 dereceye çıkacağını belirtti.

GÜNCEL HABERLER

Yazın gelmesi ile birlikte vatandaşların en çok ihtiyaç duyduğu şeylerden biri vantilatör oldu. Haberimizde en iyi vantilatör markalarını sizler için...

GÜNCEL HABERLER

Sıcak hava tüm yurt genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de etkisini sürdürmeye devam ediyor. Kırıkkale’de hava sıcaklıklarının daha da artması bekleniyor.

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kırıkkaleli vatandaşları sıcak havalara karşı uyardı. Açıklamada, yaşlı vatandaşların dışarı çıkmamaları gerektiği belirtildi.

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırıkkale için sıcak hava uyarısında bulundu. Yarın Kırıkkale’de hava sıcaklığının 35 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de sıcak havalar etkisini göstermeye devam ediyor. Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre Kırıkkale’de hava sıcaklığı daha da artacak.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de sıcak hava etkisini sürdürmeye devam ediyor. Bugün Kırıkkale’de hava sıcaklığının 37 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.