Hava Haberleri

hava haberleri ve güncel hava gelişmeleri, hava ile ilgili tüm video, hava fotoğrafları ve hava haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, hafta boyunca ülkede çöl sıcakları tahmin edilmediği, sıcak hava dalgası beklentisinin söz konusu olmadığı vurgulandı.

GÜNCEL HABERLER

Sağlık Bakanlığı, güneşin zararlı etkilerinden korunma konusunda vatandaşları uyarıp, bozulan çevresel faktörlerin de etkisiyle son yıllarda cilt kanserlerinde artış gözlenebileceğini...

GÜNCEL HABERLER

Bir süredir yağışlı havanın etkisi altında olan Kırıkkale için meteorolojik uyarılar devam ediyor. Cuma günü yağışlı havanın yeniden Kırıkkale’de etkili...

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırıkkale için bir uyarıda daha bulundu. Yapılan açıklamada, Kırıkkale’de gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

GÜNCEL HABERLER

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülfem Yıldırım, hava kirliliğinin astıma neden olduğunu dile getirdi. Yıldırım, astımın görülme sıklığının giderek arttığını vurguladı.

GÜNCEL HABERLER

Son dönemlerde dünya genelinde sık sık yaşanan toz fırtınaları, insan sağlığı üzerinde ciddi etkilere sahip olabilecek potansiyele sahiptir.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valiliği, bugün Kırıkkale için toz fırtınası için uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada, vatandaşların tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırıkkale’ye yağışlı havanın yenide döneceğini belirtti. Pazar gününden itibaren Kırıkkale’de yağışın başlaması bekleniyor.

GÜNCEL HABERLER

Geçtiğimiz günlerde Meteoroloji tarafından uyarılan Kırıkkale’de, fırtınalı hava etkisini göstermeye başladı.

Çevre

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HAVA TAHMİN UZMANI CENGİZ ÇELİK, RAMAZAN BAYRAMI’NDA YURT GENELİNDE GÜNEY VE DOĞU ARALIKLARLA SAĞANAK YAĞIŞLAR GÖRÜLECEĞİNİ, DİĞER...