Çankırı Haberleri

Çankırı haberleri ve güncel Çankırı gelişmeleri, Çankırı ile ilgili tüm video, Çankırı fotoğrafları ve Çankırı haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Yahşihan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Aydın, Muğla ve Çankırı’da meydana gelen orman yangınlarına katılan itfaiye personeline plaket verdi.

GÜNCEL HABERLER

Enerjisa Dağıtım Şirketleri, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kastamonu, Bartın, Karabük ve Zonguldak'ı kapsayan bölgenin enerji altyapısını geliştirmek amacıyla yatırım yaparak önemli...

Genel

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da yerin 150 metre altında düzenlenen yöresel yemek yarışmasında tencereler yöresel lezzetler için kaynadı.

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırıkkale de dahil olmak üzere 4 il için sağanak yağış uyarısında bulundu.

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırıkkale, Sakarya, Düzce, Karabük ve Çankırı için kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

SPOR

ÇANKIRI (AA) - MUHAMMED KAYGIN - Bosna Hersek'te 1-11 Ağustos'ta düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na Çankırı'da hazırlanan Üst Minik Erkek ve Kadın...

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırıkkale de dahil olmak üzere bazı illere uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada, vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Çorum, Kastamonu illeri için yarın kuvvetli ve sağanak yağış uyarısında bulunuldu.

GÜNCEL HABERLER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çankırı merkezli Kırıkkale dahil 9 ilde düzenlenen "Mahzen-49" operasyonlarında organize suç örgütünün çökertildiğini, 30 şüphelinin yakalandığını...

ASAYİŞ HABERLERİ

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde bağlı bir köyde evde yangın çıktı. Yangında ev kullanılamaz hale geldi.

GÜNCEL HABERLER

Çankırı’nın Bayramören ilçesinde köye inen ayı, arı kovanlarını parçaladı.

GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklamada Kırıkkale, Bolu, Çankırı, Karabük, Düzce, Zonguldak ve Bartın için zirai don uyarısında bulundu.