Balışeyh Belediyesi Haberleri

Balışeyh Belediyesi haberleri ve güncel Balışeyh Belediyesi gelişmeleri, Balışeyh Belediyesi ile ilgili tüm video, Balışeyh Belediyesi fotoğrafları ve Balışeyh Belediyesi haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde, 25 yıl önce kaderine terk edilen su deposu, ilçe belediyesi tarafından yenilenen depo tekrar kullanılacak.

GÜNCEL HABERLER

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen’in talimatıyla, Balışeyh Belediyesi’nde eski belediye başkanları için köşe hazırlandı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen’in talimatı ile Balışeyh’in tarihi boyunca görev yapan tüm belediye başkanlarının resimleri hazırlanan köşeye konuldu.

GÜNCEL HABERLER

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmaları anlatan bir video yayımladı.

GÜNCEL HABERLER

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen2in talimatları ile ilçedeki bozuk yollarda kilit parke çalışmaları devam ediyor.

GÜNCEL HABERLER

Balışeyh Belediyesi tarafından, Balışeyhli vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla, Beyaz Masa ihbar hattı kuruldu.

GÜNCEL HABERLER

Balışeyh Belediyesi’nin logosu değiştirildi. Balışeyhli vatandaşlar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla logonun yeni halini beğendini dile getirdi.

GÜNCEL HABERLER

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen’in talimatı ile Balışeyh ilçesinde ‘İhbar Hattı Masası’ kurulacak. İhbar hattı masası kesintisiz hizmet verecek.