Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Sırrı Zengin, “Valilik Kupası turnuvasının yeniden yapılacak olması ilimizde büyük bir heyecana neden olmuş, tarihi takımlarımız yeniden takım kurmaya başlamışlardır. Bu heyecan bizlerinde heyecanına heyecan katmıştır” dedi.

 

GELENEKSEL HALE GETİRMEYİ ARZULUYORUZ

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) seçimlerinde 4. Kez Başkan olarak seçilen Sırrı Zengin ve yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale Valisi Yunus Sezer´i makamında ziyaret etti. İlimizde yapılacak olan Valilik Kupası hakkında açıklamalarda bulunan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sırrı Zengin, 'Kırıkkale´nin il oluşunun 30. Yılı anısına hem şehrimizde birlik ve beraberliği canlandırmak, hem sporun amatör ruhunu yeniden ortaya çıkartmak, hem de Kırıkkale´mizin geleneksel Kaymakamlık Kupasını yeniden geleneksel hale getirmek adına yapılmasını arzu ettiğimiz Valilik Kupası Turnuvasına Sayın Valimiz öncülük etmişlerdir”

 

Ehliyet affı ne zaman çıkacak? Ehliyet affı çıktı mı? 2024 ehliyet affı! Ehliyet affı ne zaman çıkacak? Ehliyet affı çıktı mı? 2024 ehliyet affı!

KURALLARINA DAİR BİRÇOK SORU ALMAKTAYIZ

“İlimizin kültürel ve spor alanında gelişimine geldiği günden bu yana verdiği hizmetlerden dolayı Sayın Valimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Turnuvanın yeniden yapılacak olması ilimizde büyük bir heyecana neden olmuş, tarihi takımlarımız yeniden takım kurmaya başlamışlardır. Bu heyecan bizlerinde heyecanına heyecan katmıştır. Turnuva Sayın Valimiz liderliğinde İl Spor Müdürlüğümüz ve ASKF tarafından organize edilecek olup, tertip komitesi çalışmaları başlamıştır. Turnuvanın nerede yapılacağı, kaç takımlı olacağı ve kurallarına dair birçok soru almaktayız. Bu sorular tertip komitemiz ile belirlenmekte olup sonuçlandığı an kamuoyuna detaylı açıklama yapılacaktır. Hafta içi yapacağımız basın toplantısı ile daha detaylı bilgiler siz değerli sporseverlere aktarılacaktır' dedi. Haber: Emel Selci