BOZDAK KAÇKARLAR ZİRVEDE

Kırıkkale’de Trendyol E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi verilecek Kırıkkale’de Trendyol E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi verilecek

BOZDAK’lı dağcılar Yukarı Kavrun yaylasına kadar araçlarla gidip oradan Mezovit'e kadar 3 saat kamp yükleri ile yürüdükten sonra Mezovit’de kamp kurdular. Sonraki gün sabah zor bir rota olan kuzey rotasından 5 saatlik tırmanış sonrası zirveye ulaştılar. Tekrar inişe geçen dağcılar, kampı toplayıp kamp yüküyle, toplamda 14 saat süren yürüyüş sonrası Yukarı Kavrun yaylasına indiler. İki günlük tırmanış faaliyeti sonrası Rize, Trabzon ve Giresun'da ziyaret edilecek ve gezilecek yerleri gezerek Kırıkkale'ye döndüler. Bozkır Dağcılık Doğa Sporları Spor Kulübü kurucularından Mehmet Dim "Çok zorlu ve güzel bir faaliyet gerçekleştirdik. Rize'de bizi çok güzel ağırlayan ve ev sahipliği yapan Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ve Okul Müdürü Yavuz Yıldırımkaya müdürlerime, tırmanışta bizlere liderlik yapan KDRK Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Ayhan ve KDRK Spor Kulübü sporcularından Ali Yılmaz ve Eyüp Ayhan'a teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.

Haber: Burak Can

Bozdak’lı Dağcılar, Kaçkar Dağları’na Tırmandı (7)Bozdak’lı Dağcılar, Kaçkar Dağları’na Tırmandı (6)Bozdak’lı Dağcılar, Kaçkar Dağları’na Tırmandı (5)Bozdak’lı Dağcılar, Kaçkar Dağları’na Tırmandı (4)Bozdak’lı Dağcılar, Kaçkar Dağları’na Tırmandı (3)Bozdak’lı Dağcılar, Kaçkar Dağları’na Tırmandı (2)Bozdak’lı Dağcılar, Kaçkar Dağları’na Tırmandı (1)Bozdak’lı Dağcılar, Kaçkar Dağları’na Tırmandı (8)

Muhabir: burak can