Blac Chyna, asıl adı Angela Renée White olan Amerikalı bir model ve girişimcidir. 11 Mayıs 1988'de Washington, D.C.'de doğan Chyna, ünlü olmadan önce striptiz kulüplerinde dansçılık yaparak hayatını kazandı. Kariyerine 2010'ların başında, Miami'deki bir kulüpte striptizci olarak çalışırken dikkat çekerek başladı. Sahne adı "Blac Chyna"yı bu dönemde benimsedi.

OnlyFans hesabı olan Türk ünlüler! Türk OnlyFans hesapları! OnlyFans hesabı olan Türk ünlüler! Türk OnlyFans hesapları!

Blac Chyna Kimdir (1)

Chyna, 2010 yılında rapçi Tyga'nın "Rack City" müzik videosunda yer alarak ün kazandı. Bu sayede model olarak birçok dergiye kapak oldu ve kısa sürede sosyal medya fenomeni haline geldi. Tyga ile olan ilişkisi sırasında 2012 yılında bir oğulları oldu. Çiftin ayrılmasının ardından Chyna, 2016 yılında Kardashian ailesinin bir üyesi olan Rob Kardashian ile ilişki yaşamaya başladı. Bu ilişkiden bir kız çocukları oldu ve ikilinin yaşamları, "Rob & Chyna" adlı reality TV programında yayınlandı.
Blac Chyna Kimdir (2)

Blac Chyna, yalnızca kişisel ilişkileri ve sosyal medya aktiviteleriyle değil, aynı zamanda girişimci kimliğiyle de tanınıyor. Kendi makyaj markası Lashed by Blac Chyna'yı kurdu ve güzellik salonları açtı. Ayrıca, 2020 yılında OnlyFans platformuna katılarak burada paylaştığı içeriklerle büyük gelir elde etti ve platformun en çok kazanan isimlerinden biri haline geldi.
Blac Chyna Kimdir (4)

Blac Chyna, medya tarafından sık sık tartışmalı figürlerden biri olarak gösteriliyor. Kardashian ailesiyle yaşadığı hukuki süreçler, kişisel yaşamındaki iniş çıkışlar ve cesur sosyal medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettiriyor. Ancak o, tüm bu tartışmaların ötesinde başarılı bir iş kadını olarak varlığını sürdürüyor.

İşte Blac Chyna fotoğrafları…
Blac Chyna Kimdir (8)Blac Chyna Kimdir (7)Blac Chyna Kimdir (5)Blac Chyna Kimdir (6)Blac Chyna Kimdir (3)

Editör: Haber Merkezi