30 AĞUSTOS, KIRIKKALE’DE BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANIYOR

Türk tarihinin en önemli ve anlamlı zaferlerinden biri olan 30 Ağustos, Kırıkkale’de büyük bir coşku ile kutlanıyor. Gerçekleştirilen kutlamalar kapsamında 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kırıkkale Belediyesi tarafından fener alayı düzenlendi. Bayraklarını alarak sokağa inen yüzlerce vatandaş Kırıkkale Belediyesi önünde bir araya geldi. Bando eşliğinde ellerinde Türk Bayrakları ve meşalelerle bir araya gelen vatandaşlar Belediye binası önünde başlayıp, Büyükşehir Parkı’na kadar yürüdü.

3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 ek gösterge detaylar! 3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 ek gösterge detaylar!

Başkan Önal “Cumhuriyet Şehri Kırıkkale Olduğu Sürece Cumhuriyet Emin Ellerde” (1)

BUGÜN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

Yürüyüş sonunda Büyükşehir Parkı’nda buluşan vatandaşlara hitap eden Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Her yaş gurubundan buraya gelen Zafer Bayramı coşkusuna ortak olan Kırıkkale’nin evlatları ‘hoş geldiniz’ sefalar getirdiniz. Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı. Bundan tam 102 yıl önce vatan topraklarını işgalcilerden, emperyalistlerden kurtaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Zaferi bize armağan ettiği gündür bugün”

Başkan Önal “Cumhuriyet Şehri Kırıkkale Olduğu Sürece Cumhuriyet Emin Ellerde” (3)

ONUN IŞIĞI 102 YIL SONRA BUGÜNLERİ AYDINLATMAYA DEVAM EDİYOR

“Coşkuluyuz, mutluyuz, heyecanlıyız, içimiz içimize sığmıyor. Atatürk’ün eserlerinin bekçisiyiz, Cumhuriyetin bekçisiyiz, Atatürk ilkelerinin bekçisiyiz. Cumhuriyet şehri Kırıkkale olduğu sürece Cumhuriyet emin ellerdedir. Her şeyimizi Ulusumuzu, Bağımsızlığımızı, Cumhuriyetimizi, Demokrasiyi Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz. Sarı saçlı mavi gözlülere borçluyuz. Onun ışığı 102 yıl sonra bugünleri aydınlatmaya devam ediyor”

Başkan Önal “Cumhuriyet Şehri Kırıkkale Olduğu Sürece Cumhuriyet Emin Ellerde” (2)

BİZLER CUMHURİYETİN BEKÇİLERİYİZ

“Yoktan, fakirlikten, sefaletten, işgal edilmiş Anadolu’dan bir Cumhuriyet yarattı. Çok çalıştı, çok mücadeleler verdi. Ama hiçbir zaman özgürlüğünden ve bağımsızlığından vazgeçmedi. Bizlerde onun torunları olarak, onun evlatları olarak bu güzel vatana sahip çıkmaya devam edeceğiz. Görüyorum ki Kırıkkale burada. Sadece Kırıkkale değil 81 ilde, 81 vilayette Zafer Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Hiç merak etmeyin bizler Cumhuriyetin bekçileriyiz. Biliyoruz ki sizin çocuklarınız ve torunlarınızda Cumhuriyetin bekçidir”

Başkan Önal “Cumhuriyet Şehri Kırıkkale Olduğu Sürece Cumhuriyet Emin Ellerde” (4)

DİNLENMEMEK ÜZERE YOLA ÇIKANLAR ASLA YORULMAZLAR

“Bir söz verdim. Şunu söyledim her yerde. Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar. Bu efsane sözü Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 102 yıl önce söyledi. Işığımızda, heyecanımızda, enerjimizde işte oradan geliyor. Hiç merak etmeyin. Dinlenmeyeceğiz, çok çalışacağız, elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hem Kırıkkale’ye hem de Türkiye’ye sahip çıkacağız. Bir kez daha burada olduğunuz için 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu bizimle beraber yaşadığınız için teşekkür ederim. Bize bu güzel vatanı bize büyük zaferi bahşeden başta Ulu Önder eşsiz lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum” dedi. Fener alayı yürüyüşüne Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Eldemir ve Recep Sefer, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: Sultan Akburu

Muhabir: Sultan Akburu