Kayseri’de mobilya mağazasındaki yangında duman hafızlık okuluna sızdı: 5 öğrenci zehirlendi Kayseri’de mobilya mağazasındaki yangında duman hafızlık okuluna sızdı: 5 öğrenci zehirlendi

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) bu hafta sonu oynanacak maçlar, olumsuz hava şartlarından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 22-23 Şubat tarihlerinde oynanacak müsabakalar ileri bir tarihe erteledi. BAL 4. Grup’ta bulunan Develigücü ve Yahyalıspor’un bu hafta sonu oynayacağı maçlar da tehir oldu.

TFF’den yapılan açıklamada; "Ülkemiz genelindeki olumsuz hava şartları nedeniyle kulüplerimizin seyahatlerinde yaşanılacak olumsuzluklar göz önünde bulundurularak, Bölgesel Amatör Lig’de 22-23 Şubat 2025 tarihlerinde oynanacak tüm müsabakalar ileri bir tarihe ertelenmiştir" denildi.

Kaynak: iha