Kırıkkale FK’yı üzen ölüm! Babasını kaybetti Kırıkkale FK’yı üzen ölüm! Babasını kaybetti

Türkiye’nin en önemli sendikalarından biri olan ve 230 bini aşkın üyesi bulunan Türk Metal Sendikası, 61. yaşını kutluyor. Bu kapsamda Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ, Genel Başkan Yardımcısı Mürsel Öcal ve Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Levent Öztürk, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişi ve hoş sohbete sahne olan makam ziyaretinin ardından Vali Makas, Genel Başkan Altundağ ve beraberindekiler, Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş.’yi (MKE) ziyaret etti.

MKE’deki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Makas ve Genel Başkan Altundağ, özverili çalışmalarından dolayı, MKE personeline teşekkür ederken, Türk Metal Senikası’nın 61. Yıldönümü için konuşan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ, “Biz, bugüne kadar elde ettiğimiz tüm kazanımları, sendikal hak ve özgürlüklerimizi, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına borçlu olduğumuzun bilincindeyiz. Kuruluş yıldönümümüz vesilesiyle, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizi Cumhuriyete, özgürlüğe ve bağımsızlığa kavuşturanları, 61 yıl önce yurdun dört bir yanında büyük fedakarlıklarla Türk Metal meşalesini yakanları, o meşaleyi bugüne dek söndürmeden taşıyanları minnet ve şükranla anıyoruz. Kuruluş yıldönümümüzün tüm emekçilere ve ülkemize daha demokratik, refah içinde, sağlıklı ve mutlu bir gelecek getirmesini diliyoruz.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan

Altundağ’dan Kırıkkale’ye Yıl Dönümü Ziyareti! (4)Altundağ’dan Kırıkkale’ye Yıl Dönümü Ziyareti! (3)Altundağ’dan Kırıkkale’ye Yıl Dönümü Ziyareti! (2)Altundağ’dan Kırıkkale’ye Yıl Dönümü Ziyareti! (1)

Editör: Haber Merkezi