Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan'ın dün sosyal medya hesabından yaptığı Ahmet Önal eleştirisine tepkiler giderek büyüyor. Sosyal medyada vatandaşın tepki verdiği eleştirilere CHP'li isimler bir bir cevap veriyor. Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık'ta sosyal medya hesabından Mustafa Kaplan'a cevap verirken, Kaplan'a zehir zemberek ifadeler kullandı. Kaplan'ı haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır sözleriyle uyaran Kızık, Kırıkkale'yi Kerbela'ya çevirenler hakkında hiç konuşmadınız diyerek uyardı.

Sosyal Medya hesabından Kaplan'a cevap veren Yücel Kızık'ın paylaşımı şu şekilde;

Kırıkkale’nin onlarca sorunu karşısında sessiz kalan ve “haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır” sözünü unutan Ak Partili milletvekili, bıraktıkları enkazı göz ardı ederek iki belediye işçisinin yerinin değiştirilmesi üzerinden Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Önal’a haddi aşan ifadeler kullandığı kamuoyunun malumudur!

Kırıkkale’de 4 mahalleyi bileştiren yolda mutlu son! Kırıkkale’de 4 mahalleyi bileştiren yolda mutlu son!

Evvela bilinmelidir ki, söz konusu ismin söylemleri vatandaşta karşılık bulmamış, haber olan yerlerde vatandaşlarımız gerekli cevapları bir bir vermişlerdir.

Kırıkkale’yi çöle çevirip susuz bırakanlar hakkında tek bir kelime etmeyenlerin,

Belediye yönetimi Akp’deyken (Kendisinin İl Başkanı olduğu dönem) maaşını Kırıkkale Belediyesinden alan personeli Ak Parti İl Binasında çalıştıranların,

Belediye kadrolarını liyakat üzere değil, taraftarlık üzere belirleyenlerin,

Devletin her bir kademesinde meydana gelen yolsuzluklar karşısında ağzından tek bir kelime çıkmayanların,

Sokak sokak istilaya dönüşen sığınmacılar hakkında tek kelam etmeyenlerin,

Asgari ücret, emekli maaşı, hububat fiyatları karşısında ağzını bıçak açmayanların,

Sırf CHP hizmet etmiş olmasın diye, belediyelerin gelirlerini kısıtlayıp, güya CHP’li belediyeleri cezalandıracağını düşünürken vatandaşları cezalandıranlar karşısında hazırolda bekleyenlerin,

Belediye imkanlarını kullanarak sokağı kendi bahçesi yapanlar hakkında bir tek kelime kullanmayı kendisine ar edenlerin,

Ne Cumhuriyet Halk Partisine Ne Belediye Başkanı Ahmet Önal’a ne de CHP’li herhangi bir isme ağzını açmaya haddi de, hakkı da yoktur!

Sayın Vekil evvela kendi kapısının önünü süpürüp, sonra başka kapılara bakmalıdır. Halkın büyük teveccühü ile seçilip, gecesini gündüzüne katarak harap ettiğiniz şehri ayağa kaldırmaya çalışan Ahmet Önal hakkında yorum yaparken bin defa düşünmelidir!

Cumhuriyet Halk Partisi de Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’da vatandaşlarla, işçilerle, devlet kurumları arasında ördüğünüz kibir duvarlarını yıkmaya devam edecektir. Halkıyla da, işçisiyle de, çiftçisiyle de, emeklisiyle de kucaklaşmaya devam edip, liyakatle şehri yönetip Kırıkkale’yi hak ettiği değere kavuşturacaktır.

Siz de kıskanarak izlemeye devam edecek, gıybetle halkın samimi duygularını yapmacık olarak tarif edecek, hasetle komik davranmayı kendinize duruş olarak belirleyeceksiniz!

Ta ki tarihin tozlu sayfalarında yer alıncaya dek…

Editör: Çağlar Atmaca