16 hafta sonunda 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi ile 35 puanla 2. sırada yer alan temsilcimiz Tür Metal Kırıkkalespor bu hafta sonu deplasman´da oynayacağı Yıldızeli Birlikspor maçın hazırlıklarını Fikret Karabudak Tesisleri´nde yaptığı antrenmanla sürdürüyor.

 Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir antrenman öncesi oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Kırmızı-lacivertlilerde yapılan çalışma, düz koşu ile başladı. Düz koşunun ardından açma germe hareketleri yapan oyuncular, daha sonra dar alanda pas çalışması yaptı. Türk Metal Kırıkkalespor ‘da antrenman 5´e 2 top kapma çalışması ve yarı alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Kritik maçta ilk yarı sona erdi! Kritik maçta ilk yarı sona erdi!

Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, Oyuncularına antrenman boyunca bol bol pas yapmaları konusunda uyarıda bulunurken futbolcularına artık telafisi olmayan bir sürece girildiğini ve bu süreci kayıpsız geçmek zorunda olduklarını belirterek hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık. Artık puan kaybı yaşamak istemiyoruz onun içinde kalan tüm maçlarımızda daha çok dikkatli olmak zorundayız ifadesini kullandı.