Kırıkkale Belediyesi’nden Kepir Caddesi’nde asfalt hamlesi
Kırıkkale Belediyesi’nden Kepir Caddesi’nde asfalt hamlesi
İçeriği Görüntüle

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Vali Makas, beraberinde Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hasan Acar ile birlikte 15 Temmuz şehidi Özel Harekât Polisi Hakan Yorulmaz’ın ailesine misafir oldu.

Ziyaret sırasında Vali Makas ve beraberindeki heyet, hain darbe girişiminin en karanlık anlarında, doğum gününde Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Harekât Daire Başkanlığı’na yapılan saldırıda şehit düşen kahraman polis memuru Hakan Yorulmaz’ın hatıralarını inceledi, ailesiyle yakından ilgilendi.

Vali Makas, şehit ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini yinelerken, “Aziz şehitlerimizin emanetleri bizlere kutsaldır. Hakan kardeşimiz, vatan için en kıymetli olan canını feda etti. Milletimizin huzuru ve bağımsızlığı için şehit düşen kahramanlarımızı asla unutmayacağız. Onların hatıraları her zaman gönlümüzde yaşayacak,” ifadelerini kullandı. Şehit ailesi ise gösterilen vefa ve ziyaret için teşekkür etti.

Muhabir: Burak Can