Kırıkkale Valisi Ali Kolat fırsat buldukça şehirdeki esnaflara yönelik ziyaret programları düzenliyor.Dünde Millet Caddesinde faaliyet gösteren esnaflara yönelik bir dizi seri ziyarette bulundu. Ziyaretlere Emniyet Müdürü Hasan Onar'da katıldı.

Sorunları çözmeye çalışıyoruz

Kırıkkale’de İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları protesto edildi Kırıkkale’de İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları protesto edildi

İş yerlerine hayırlı olsun işler temennisi ile giren Vali Kolat'ı karşısında gören esnaflar bir ara şaşkınlık yaşadılar. Esnaflarla işleri üzerine sohbet eden Vali Kolat esnafların sıkıntılarını da dinledi. Ziyaretler sonrası Vali Kolat yaptığı kısa değerlendirmede: ' İlimizde bulunan esnaflarımızı ve çalışanlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bugün de; Millet Caddesi üzerinde bulunan gıda toptancılarımızı, hafriyat ve nakliyat firmalarımızı, kargo firmalarımızı ve diğer tüm esnaflarımızı ziyaret ettik. Çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Sorunlarını ve taleplerini dinledik. Her zaman belirttiğimiz gibi; biz vatandaşımızın ve esnafımızın hep yanındayız. Sorunları ve talepleri olduğunda elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. Ben burada tüm esnaflarımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum.' dedi.

Editör: Manşet Gazetesi