31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere 24 saatten daha kısa bir süre kaldı. Bu kapsamda adaylar bugün son mitinglerini düzenleyerek vatandaşlara seslendi. Son mitingini düzenleyen adaylardan biri de Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy oldu. Ulusoy’un çok sayıda vatandaş katıldı.

MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk, “Kızılırmak sulama işinde kullanılsın” MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk, “Kızılırmak sulama işinde kullanılsın”

Mitingde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy şu ifadeleri kullandı; “Yaklaşık 3 ay gibi uzun bir maratonun sonunda nihayet son güne geldik ve seçimden önce son buluşmamızı gerçekleştiriyoruz. Biliyorsunuz, biz sadede Milliyetçi Hareket Partisi’nin oylarına talip değiliz, biz AK Parti’nin, İYİ Parti’nin, Yeniden Refah’ın, Saadet Partisi’nin ve bölücüler hariç olmak üzere CHP’li hemşehrilerimizin oylarına da talibiz. Allah nasip ederse 1 Nisan’dan sonra tüm Kırıkkale’nin, nereden gelirlerse gelsinler Kırıkkale’de yaşayan, ekmeğini Kırıkkale’de kazanan tüm hemşehrilerimizin belediye başkanı olacağım.”

“Bu 3 aylık süreçte hep sahadayız dedik ya, şunu gördük; Kırıkkale değişim istiyor ve bunun kaçınılmaz olduğunu söylüyor. Kırıkkale halkı ve seçmeni değişimin adresi olarak Milliyetçi Hareket Partisi olarak Harun Ulusoy’u seçmek istiyor, Kırıkkale halkının tamamını davet ediyorum, yarınki seçimde sandıklara giderek, değişime bizimle yol almalarını istiyorum, zafere ortak olmalarını istiyorum.”

“Halen karar vermemiş hemşehrilerime, seçmenlere seslenmek istiyorum; önümüzde 3 seçenek var, ya bilgiye, tecrübe güven ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi’nin üç hilalinin altında toplanacağız, Harun Ulusoy’un başkanlığında, ya terör sevicilerin, terör destekçilerinin yanında olacaksınız, ya da kendisini ve çevresini ihya ederek, kentini, şehrini ihmal edenlerin, kibir abidelerinin yanında olacaksınız. Biz diyoruz ki, buyurun bize katılın, son kararınızı verin ve 31 Mart akşamı tarih yazalım.”

“Biz hiçbir zaman hemşehrilerimizle aramıza duvar örmedik, kapılarımızı hiçbir zaman hemşehrilerimize kapatmadık, çözüm bulduk ya da bulamadık, 15 yıllık görev sürem içerisinde bütün hemşehrilerimiz, rahatlıkla bize ulaşabildiler. Tabi ki, sorunları çözdüğümüz de oldu çözemediğimiz de oldu. Tabi ki kırılanlar da oldu. Bunlar doğaldır, gücümüz yetmeyebilir, imkan olmayabilir ama en azından bizlere ulaşıp, çayınızı kahvenizi içebileceksiniz, güler yüzümüzle tanışacaksınız. Derdinizi anlatıp, derman bulmaya çalışacaksınız. Bunun size şimdiden taahhüdünü veriyorum. Hiçbir zaman sizlere kapımız kapanmayacak, sonuna kadar açacağız İnşallah.”

Kırıkkale’nin yiğit, mert, saf ve temiz olduğunu dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Harun Ulusoy’la yola çıkmaya karar verdiğimizde, gerek Harun Başkan’a gerekse partimize dediler ki, ‘siz başarılı olamazsınız’ niye dedik, bir sebep yok. Ama bu kardeşiniz Harun Ulusoy’un arkasında kaya gibi dimdik durdu. Ve yine dün olduğu gibi, o gün olduğu gibi bugün de Harun Ulusoy Başkan’ın yanında dim dik duruyoruz ve Allah nasip ederse, Pazartesi günü üç hilali belediyenin hurçlarına hep beraber dikiyoruz. İçimizdeki İngilizlerden tutun dışarıdaki Fransızlara kadar ama bu Kırıkkale büyüktür, bu Kırıkkale merttir, bu Kırıkkale yiğittir, saftır, temizdir. Bunun hesabı yarın sorulacak burada.”

Kırıkkale Belediyesi’ni MHP’nin alacağını dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı, “Seçim startı verildikten sonra hayır mübarek günlerde ağzınızın orucu ile gönül verdiniz omuz verdiniz bize dualarınızla ışık tuttunuz Cenabı Mevlam hepimizin gayretlerinden razı olsun, Allah ayağınıza taş değdirmesin İnşallah. Bu yol gönül yolu, bu yol huzur yolu, bu yol, mutluluk yolu, bu yol devletine ve milletine hizmet etmek isteyenlerin yolu. Biz Allah’ın izniyle memleketimize ve Kırıkkale’mize hizmet etmek istiyoruz. 20 yıldır hizmet eden arkadaşlarımızdan da Allah razı olsun. Onlara da söyleyecek bir şeyimiz yok. Eksikleri ile gedikleri ile bir yol tamamladılar. Bir yol tamamladılar diyorum dikkatinizi çekerim. Çünkü 31 Mart itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakı üç hilali belediyenin hurçlarına, Harun Ulusoy ile birlikte dikeceğiz.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan


Editör: Manşet Gazetesi