2. LİG MÜCADELESİ VERECEĞİZ

Türk Metal Kırıkkalespor Sportif Direktör Battal Sarıca dün yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelerek takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. Bu sezon şampiyonluk ipini göğüslemek için çalışacaklarını dile getiren Sarıca, “Kamuoyunda çeşitli söylentiler var. Bu takım küme düşer diye. Allah´ın izni ile takımımız küme düşmez, aksine 2. Lig mücadelesi verir” diye konuştu.

 

TEKNİK KADRO KURULDU

Yaptıkları istişareler sonrasında bir takım kararlar aldıklarının altını çizen Sarıca, “İlk olarak teknik direktör olarak Pro Lisansa sahip, takımı Bal´dan şampiyon yaparak profesyonel lige taşıma başarısı gösteren Erkin Şimşir ile anlaştık. Yardımcılığına ise Ali Duru Nesil´i getirdik. Kaleci antrenörlüğünde Mustafa Güven ile anlaşarak teknik kadroyu kurduk”

Kırıkkale Müftlüğü, kurban bedellerini yayınladı Kırıkkale Müftlüğü, kurban bedellerini yayınladı

 

İÇ VE DIŞ TRANSFERDE ANLAŞMA SAĞLANDI

İç transferde bu takımı şampiyon yapan Uğur Kütü, Serdar Kılıç, Engin Akbaş, Mehmet Kahveci, Adem Ercan, Muhammet Ali Kızılkaya, Veysi Durmaz, Ömer Sunar ve Yasin Kapucu ile anlaştıklarını söyleyen Direktör Sarıca, dış transferde ise İsmail Sevindi (Adliyespor), Erhan Kuşkapan (Adliyespor), Cihan Bal (Ankara Demirspor), Erdi Korkmaz (Elbakspor), Selahattin Özcan (İstanbulspor) Erhan Şimşek (Kocaelispor), Göktuğ Uzunoğlu (İskenderun  Körfezspor), Celal Hanalp (Konya Selçukluspor), Ferhat Güçlü (Hacattepespor), Arslan Mert (Çarşambaspor) anlaştıklarını dile getirdi.

 

3 FUTBOLCU İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Transferde 3 eksiklerinin olduğunu ve görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Sarıca, “Utku İnce, Emre Avcı ve Adem Parlak ile görüşmelerimiz devam ediyor. Üç futbolcumuzda kaliteli ve üst düzey futbolcular. Biz spor ve sporcuya çok önem veriyoruz. Altyapımızda bulunan üç futbolcumuzu profesyonel yapacağız”

 

GELECEK YÖNETİME HAZIR TAKIM

Şuanda kayyum ile götürdükleri Türk Metal Kırıkkalespor´u gerçek yönetim ile kavuşturacaklarını dile getiren Sarıca, “Şuanda Türk Metal Kırıkkalespor´un yönetimi ikiye bölünmüş durumda. Biz kayyum heyeti olarak her iki tarafa da eşit mesafede yaklaşıyoruz. Bizim tek derdimiz ve gayemiz bu takımı kayyumdan sonra alacak yönetime hazır bir takım bırakmaktır” 

 

BU TAKIM KÜME DÜŞER Mİ HOCAM?

Sarıca; “Bize gelip diyorlar ki ‘Bu takım küme düşer mi hocam?´ Takımımız Allah´ın izni ile küme düşmez. Biz kayyum heyeti olarak takımımızı ikinci lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Şuanda sponsorluk görüşmelerimizde devam ediyor. Buraya kadar her şey iyi geldi. Fakat futbolculara verdiğimiz sözleri yerine getirirsek takım daha güzel yerlere gelir”

 

 

TAKIM KAMPA GİDİYOR

Takımın bugün 10 günlük Ankara Büyük Anadolu Otel´e kampa gideceğini söyleyen Sarıca, “Kampta birçok futbolcumuz ile görüşmeler yapacağız. Takımın kamptan döndüğünde güzel bir maç organize edeceğiz. Ayrıca Grubumuzda bulunan takımlarımız ile de fikstür bugün çekiliyor. Her şey çok güzel olacak” dedi.