A Milli Futbol Takımımızın da mücadele ettiği EURO 2024 heyecanı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de devam ediyor. 7’den 70’e tüm vatandaşlar, maç saati geldiği zaman ekranın karşısına geçerek, Ay-Yıldızlı takımımıza destek veriyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal da bu kapsamda güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor. 

A Milli Futbol Takımımızın grup aşamasındaki tüm maçlarını Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan dev ekranda yayınlayan ve Kırıkkaleli vatandaşlar birlikte milli maç coşkusunu yaşayan Önal, milli takımımızın son 16 turundaki maçı için de Kırıkkaleli vatandaşları meydana davet etti. Kırıkkale Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Zorlu Avusturya maçının heyecanını, grup maçlarında olduğu gibi yine birlikte yaşamak için Cumhuriyet Meydanında buluşuyoruz.” İfadeleri kullanıldı. 

Öte yandan A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 son 16 turunda, 2 Temmuz Salı günü, Türkiye saati ile saat 22.00’de Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Kırıkkaleli vatandaşlar da saat 22.00’den itibaren Cumhuriyet Meydanı’ndaki dev ekrandan maçı canlı olarak izleyebilecek.

Yüksek beklenti evliliği ‘sessizleştiriyor’ Yüksek beklenti evliliği ‘sessizleştiriyor’

Haber: Burak Çalışkan
 

Editör: Burak Çalışkan