A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda yoluna emin adımlarla devam ediyor. Son olarak güçlü rakibi Çin’i eleyen Fileni Sultanları, yarı final karşılaşmasında bu akşam saat 21.00’de İtalya ile karşı karşıya gelecek. Filenin Sultanları, İtalya’yı yenmesi halinde finale yükselecek.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal da bu önemli karşılaşma için kolları sıvadı. A Milli Futbol Takımımızın da EURO 2024 maçlarını dev ekrandan yayınlayan Ahmet Önal, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yarı final heyecanını da dev ekranda yayınlanacağını açıkladı. Maç yayını bu aşksam saat 21.00’de Büyük Şehir Parkı’nda olacak.

Ahmet Önal, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Haydi Kırıkkale, Filenin Sultanları'nı yarı finalde yalnız bırakmıyoruz. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda İtalya ile karşılaşacak A Milli Kadın Voleybol Takımımızın maçını dev ekranda hep birlikte izleyelim,  coşkuya ortak olalım.” dedi.

Ehliyet affı son durum! Ehliyet affı son durum 19 Eylül 2024 Ehliyet affı son durum! Ehliyet affı son durum 19 Eylül 2024

Haber: Burak Çalışkan

Muhabir: burak çalışkan