Kırıkkale’de Nezir Derneği’nden KPSS’ye giren adaylara kandil simidi Kırıkkale’de Nezir Derneği’nden KPSS’ye giren adaylara kandil simidi

Öztürk mesajında Türk milletinin 15 Temmuz kalkışması Türk ordusuna istikbâline ve istiklâline sahip çıktığını belirterek iç ve dış muasım odakları bertaraf ettiğini ifade etti. Milletvekili Halil Öztürk, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “15 Temmuz; inancın, işgale karşı kahramanca direnişidir. 15 Temmuz; salaların vicdanlarda oluşturduğu inşirahtır. 15 Temmuz; milli birlik ve dayanışma hissiyatıyla Türkiye’nin dibi zehirli haşeratlarla dolu karanlık bir uçurumun kıyısından çekip alındığı tarihtir. 15 Temmuz; Dünya’ya, küresel odakları, emperyalistlere, Türkiye üzerinde proje tasarlayan pusuculara karşı Türk milletinin ben buradayım dediği gündür.”  

“Cumhur İttifakı sipariş üzerine kurulmadı. Pazarlık usulüyle, koltuk sevdasıyla, para pul kaygısıyla vasat bulmadı. Cumhur İttifakı, dini kisveye bürünen FETÖ’cülere karşı meydanlarda, köprülerde, yol ağızlarında, havaalanlarında, caddelerde, sokaklarda, kısaca vatanın her karışında ya istiklal ya ölüm inancıyla teşekkül etti. 7 Ağustos Yenikapı kucaklaşmasıyla yol haritasını çizdi. İnanıyor ve iman ediyoruz ki Cumhur İttifakı ruhu ilelebet Türk milletini ayakta tutacak ve payidar kalacak heyecan ve kararlılıktır.”

“Şirret niyetlerinin esiri olanlar ne derse desin, Cumhur İttifakı dünden daha güçlü bir şekilde ayaktadır, Türkiye için, Türk milleti için, istiklal ve istikbal haklarımız için varlık ve birliğini kararlılıkla muhafaza etmektedir. Cumhur İttifakı, Kuvayı Milliye ruhudur. Cumhur İttifakı, Milli Mücadele şuurudur. Cumhur İttifakı, felahı vatan ufkudur. Cumhur İttifakı, bizatihi Türk milletinin duruşudur. Bu duruş icazetli bir duruş değildir. Bu duruş ipotekli bir duruş da değildir. Bastığımız yer sağlam, baktığımız yer Türklüğün huzurlu yarınlarıdır.”

Haber: Burak Can
 

Editör: Burak Can