Piar Araştırma Şirketi tarafından TBMM’nin en başarılı Milletvekillerini belirlemek üzere yapılan ankette yüzde 22 oy aranı ile en başarılı 7’nci milletvekili seçilen MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Kırıkkale’nin keskin ilçesini ziyaret etti. Bu kapsamda ilk ziyaretini partisinin ilçe başkanlığına yapan Öztürk, ilçe başkanı ve yönetiminden bilgiler aldı. Daha sonra halk pazarını gezen Milletvekili Öztürk, hem pazarcı esnafıyla hem de vatandaşlarla sohbet etti. Pazarcı esnafı ve vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Milletvekili Öztürk, gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek, esnafa hayırlı işler diledi.

Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbetinin ardından Keskin Belediyesini ziyaret eden Milletvekili Öztürk ve MHP Keskin İlçe yönetimi, Belediye Başkanı Ekmel Cönger ile bir süre sohbet etti. Keskin’de yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Milletvekili Öztürk,Keskin’in daha iyiye gitmesi için gerekli çalışmaların Cumhur İttifakı olarak yapılacağının altını çizdi. Belediye Başkanı Cönger ise Milletvekili Öztürk’e Cumhur İttifakı ortaklarından MHP Keskin ilçe teşkilatına teşekkür etti.

Kırıkkale’de o ilçede nüfus patlaması yaşandı! Nüfus yüzde 100 arttı Kırıkkale’de o ilçede nüfus patlaması yaşandı! Nüfus yüzde 100 arttı

Haber: Tuğçe Savaş

Mhp Kırıkkale Milletvekili Öztürk’ten Keskin’e Çıkarma (1)

Muhabir: tu