Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, yapımı devam eden spor kompleksinin inşaatında incelemelerde bulundu. Kırıkkale’nin spor alanında büyük bir öneme sahip olacak bu kompleks, içerisinde 3 bin 500 kişilik bir spor salonu, 2 basketbol ve voleybol sahası, 8 ferdi branşlar için antrenman salonu, müsabakalarda sporcular için ısınma salonu ve kondisyon salonu barındıracak.

İnşaat alanını gezen Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, firma yetkililerinden projenin ilerleyişi hakkında detaylı bilgiler aldı. Kompleksin en kısa sürede tamamlanarak Kırıkkale halkının hizmetine sunulacağını belirten Güneş, sporun ve gençlerin gelişimine katkı sağlayacak bu tesisin, Kırıkkale’deki spor faaliyetlerini daha ileri bir noktaya taşıyacağını vurguladı.

Niğde’de yüzme bilmeyen kalmayacak Niğde’de yüzme bilmeyen kalmayacak

Yapımı süren spor kompleksi, Kırıkkale’nin spor altyapısına büyük bir katkı sağlayacak ve gençlerin sportif faaliyetlere daha etkin katılımını teşvik edecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün bu büyük yatırımının, Kırıkkale’nin spor kültürünü güçlendireceği ve ulusal düzeyde sporcuların yetişmesine olanak tanıyacağı belirtiliyor. Spor kompleksinin tamamlanmasıyla birlikte Kırıkkale, modern ve donanımlı bir spor tesisi kazanacak. Bu tesisin, hem bölgesel hem de ulusal düzeyde düzenlenecek spor etkinliklerine ev sahipliği yapması bekleniyor.

Haber: Burak Can

Muhabir: burak can