350 motosiklet tutkunu gaziler için turladı 350 motosiklet tutkunu gaziler için turladı

Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi içerisine ‘Gazze Şehitleri İslami Eserler Kütüphanesi’ açılıyor. Kırıkkale’nin ikinci büyük kütüphanesi olacak olan Gazze Şehitleri İslami Eserler Kütüphanesi, Kırıkkale’nin ilk resmî özel izinli kütüphanesi olacak.

Kütüphanenin özelliklerine ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi, “Kütüphane dört ayrı bölümden oluşuyor. Beş binden fazla eserin bulunduğu kütüphane özel oturma gruplarına sahip.

Ücretsiz olarak hizmet verecek olan kütüphane Kırıkkale’nin ikinci büyük kütüphanesi ve ilk resmî özel izinli kütüphanesi ünvanını taşımaktadır. İslami Değerler Külliyesi bünyesinde Siyeri Nebi ve Kuranı Kerim Müzesini de barındırıyor. Mekke ve Medine ile Kuran tarihi, Siyer tarihi ve mukaddes emanetleri ile Türkiye’de bir ilki oluşturuyor.”

Ayrıca konuya ilişkin açıklama yapan İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön, “İlim, amel, ihlas doğrultusunda tüm halkımızın ücretsiz olarak her anlamda istifade edeceği bir mekan, ailenizle, misafirlerinizde milli manevi ve hoşça vakit geçireceğiniz inşallah bir mübarek mekan tüm halkımızın hizmetindedir” dedi.

Haber: Sultan Akburu

Muhabir: sultan akburu