Kırıkkale Büyük Anadoluspor futbolcuları ve yönetimi Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´yı makamında ziyaret ettiler. Yönetim ve futbolcular Başkan Saygılı´ya desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Kırıkkale'nin en çok yağış alan köyü belli oldu! Kırıkkale'nin en çok yağış alan köyü belli oldu!

FORMA HEDİYE ETTİLER
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ´yı Kırıkkale Büyük Anadoluspor Yönetim ve futbolcuları makamında ziyaret ederek forma hediye ettiler. Takımın her zaman yanında olduğu ve verdiği desteklerden dolayı yönetim ve futbolcular Saygılı´ya teşekkür ettiler.

 

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EN ADIMLAR İLE İLERLEYECEĞİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saygılı, 'Kırıkkale Büyük Anadoluspor futbolcularına başarılar diliyorum. İnşallah güzel bir sezon geçirerek şampiyonluk yolunda en adımlar ile ilerleyeceğiz. Gerek Türkiye kupası gerekse Ligin ilk deplasmanında alınan başarıdan dolayı tebrik ediyorum. İsminin başında Kırıkkale olan her şey beni ilgilendirir. Elimizden gelen gayretle destekliyoruz ve Kırıkkalespor hak ettiği yere gelecek” diye konuştu.

 

Kırıkkale Büyük Anadoluspor futbolcuları ve yönetimi ise Saygılı´ya her zaman destek olduğundan dolayı teşekkür ettiler. Haber: Emel Selci

Editör: Manşet Gazetesi