Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın ‘Daha temiz bir Kırıkkale’ soğanı ile başlattığı temizlik çalışmaları devam ediyor. Kent merkezinde cadde ve sokaklar sürekli temizlenirken, temizlik personelinin mesaileri sabah saatlerine kadar devam ediyor. Kırıkkaleliler, personellerin sabah saatlerine kadar çalıştığı temiz cadde ve sokaklardan işlerine gidiyor.

Kırıkkale Belediye encümeni Ümit Duman, temizlik personelinin gece saatlerinde çalıştığı ve temiz hale getirdiği cadde ve sokakların resimlerini paylaştı. Duman yaptığı paylaşımda, “Kırıkkale Merkezimizde gece sokaklar boşalınca Belediyemizin temizlik ekipleri vatandaşlarımızın sabah sokaklara çıktığında tertemiz bir Kırıkkale ile karşılaşsın diye sabaha kadar çalışıyor ve her zaman da çalışmaya devam edecek. Belediye Başkanımız Ahmet Önal önderliğinde temiz bir Kırıkkale için gece gündüz çalışıyoruz. Kırıkkale Bizim Evimiz” dedi.

Kırıkkale'de askerler köy okulunu eğitime hazır hale getirdi Kırıkkale'de askerler köy okulunu eğitime hazır hale getirdi

Haber: Burak Can

Muhabir: burak can