Kırıkkale FK aşkı bambaşka Kırıkkale FK aşkı bambaşka

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun 2024 faaliyet programında yer alan organizasyon, Yenimahalle'deki Hasan Doğan Stadı'nda 8 kulüpten yaklaşık 100 özel sporcunun katılımıyla organize edildi. Büyük bir çekişmenin yaşandığı turnuvanın finalinde Bornova Hasan Tahsin İş Okulu Spor Kulübü ile Kırıkkale Mavi Otizm Özel Sporcular Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşmada Bornova Hasan Tahsin İş Okulu Spor Kulübü, Kırıkkale Mavi Otizm Özel Sporcular Spor Kulübünü 4-2 yenerek şampiyon olurken, Kırıkkale takımı ikinciliği elde etti. Final müsabakasının ardından düzenlenen ödül töreninde ise sporculara kupaları ve madalyaları takdim edildi.

Kırıkkaleli Özel Sporculardan Büyük Başarı! Kupa Ve Madalya (2)

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kırıkkaleli sporcuları tebrik eden bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, “Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun 14_17 Ağutos 2024 tarihinde Ankara'da düzenlemiş olduğu ve 11 takimin katilimiyla gerceklestirilen Türkiye Özel Sporcular Türkiye Futbol şampiyonasında ilimizi temsil eden takımımız Türkiye 2. si olarak büyük bir başarıya imza attı” ifadeleri kullanıldı.

Haber: Burak Can

Kırıkkaleli Özel Sporculardan Büyük Başarı! Kupa Ve Madalya (3)Kırıkkaleli Özel Sporculardan Büyük Başarı! Kupa Ve Madalya (1)

Muhabir: Burak Can