Kupayı Pevrul Başkana Götürdüler Kupayı Pevrul Başkana Götürdüler

TECRÜBE VE BİRİKİM

Bu sezon başında da Kırıkkalegücü Kulüp Başkanlığına  talip olduğunu belirten Özgün, o dönem Kırıkkale Belediye Başkanı olan Mehmet Saygılı’nın ve Mustafa Kaplan’ın Şeref Akbal’ı istemesinden dolayı kongrede aday olmadığını söyledi. EGO spor eski başkanı ve Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu yönetim kurulu üyesi Taner Özgün, Kırıkkalegücü’nü layık olduğu seviyeye çıkarmak için tecrübesini ve birikimlerini kullanarak sorumluluk almaya hazır olduğunu dile getirdi.

GÖREV BİLİNCİNE SAHİP YÖNETİM

Futbol kulübü yöneticiliğinin ciddi bir organizasyon gerektirdiğini ifade eden Taner Özgün, “Kırıkkalegücü, iyi ve görev bilincine sahip yöneticiler zamanında önemli başarıla imza atmıştır. Takımın ihtiyaçlarını belirleyerek, eksiklerini doğru tesbit ederek tamamlamak gerekiyor. Bunun içinde iyi bir ekip ve azimli bir yönetici şarttır. Ben Kırıkkalegücü’ne taraftarlarımızın verdiği desteği n yarısı kadarını yöneticilerin de yapması gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle sorumluluk almaya talibim” dedi.

HEDEFİMİZ KIRIKKALE’Yİ SPORUN BAŞKENTİ YAPMAK

“Hedefimiz Kırıkkale’yi sporun başkenti yapmak” diyen Özgün, şunları kaydetti:

“Kırıkkalespor’a gönül vermiş sporsever taraftarlarımız, geçmişten bugüne kıymetli takımımızın hep yanında olduk ve destekledik. Değerli hemşerilerimizin ve Kırıkkalespor’a gönül vermiş her camiadan STK’larımız, derneklerimiz, iş insanlarımız ve spor adamlarının ortak bir paydada buluşup ilimizin takımını daha güzel ve üst liglerde görmek arzusuyla yeni bir başlangıç ve Anadolu takımları arasında yükselen bir yıldız takım olmasını dilemekteyiz. Bu yüzden hep beraber takımımızı ve ilimizi sporun başkenti yapmak için çalışmalıyız. Birlik ve beraberlik içinde bu süreci geçirmek istiyoruz. Nice şampiyonluklar da birlikte omuz omuza olmayı diliyorum”

TANER ÖZGÜN KİMDİR

1977 yılında Keskin doğumlu olan Özgün ilk orta lise tahsilini Keskin’de tamamladı. Kırıkkale’nin çeşitli takımların da futbol oynadı. Askerliğini İzmir havagücü futbol takımın da tamamladı. Askerlik sonrası Ankara da kurumsal firmalar da yöneticilik yapan Taner Özgün, 2019 yılın da Mansur Yavaş ile beraber Ankara Büyük Şehir Belediyesinde önce EGO spor Genel Kordinatörlüğü,2021 yılında Ego Spor Kulüp Başkanlığı ve Bel-pa genel müdür danışmanı olarak görev yaptı. Taner Özgün aynı zaman da 2021 yılın da Bulgaristan’da düzenlenen wus-hu Avrupa şampiyonasın da Avrupa birincisi oldu. Halen Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu yönetim kurulu üyesi, Askon yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. Lokman Hekim Üniversitesi Antrenörlük Bölümü 3. Sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam etmek de evli ve iki çocuk babası.

Haber Çağlar Atmaca