Kırıkkale'de düzenlenen 2023-2024 U13 Futbol Ligi, kıyasıya mücadelelerin ardından sona erdi. Altı takımın katılımıyla gerçekleşen ligde, genç sporcuların sergilediği performans büyük beğeni topladı. Final karşılaşması, Fikret Karabudak Stadı'nda Ayyıldız Spor Kulübü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü arasında oynandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü, Ayyıldız Spor Kulübü'nü yenerek ligi şampiyon olarak tamamladı. Ayyıldız Spor Kulübü ikinci, Kırıkkalegücü Futbol Kulübü ise üçüncü oldu.

Haydi Kırıkkale maça! Kırıkkale Belediyesi otobüs kaldıracak Haydi Kırıkkale maça! Kırıkkale Belediyesi otobüs kaldıracak

Karşılaşmaların ardından düzenlenen kupa töreninde dereceye giren takımlar ödüllerini aldı. Törene, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Spor Şube Müdürü Adem Karakurt, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl Sekreteri ve Futbol İl Temsilcisi Metin Süngü katıldı. Güneş, Karakurt ve Süngü, başarılı takımlara kupa ve hediyelerini takdim etti. Ligin bitiminde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, "Gençlerimizin futbola olan ilgisi ve sevgisi bizleri mutlu ediyor. Bu tür organizasyonlar, genç sporcularımızın yeteneklerini sergilemeleri ve gelişmeleri için büyük bir fırsat. Katılan tüm takımları ve sporcuları tebrik ediyorum" dedi. 2023-2024 U13 Futbol Ligi, genç yeteneklerin kendilerini gösterme fırsatı bulduğu ve izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattığı bir organizasyon olarak hafızalarda yer etti.

Haber: Burak Can

Muhabir: burak can