Alparslan Türkeş Bulvarı'nda 4 Nisan günü Emrah Bahadır, iddiaya göre ilişki yaşadığı evli ve 3 çocuk annesi Fidan Cantemir ile aracında tartıştı. Bahadır, maket bıçağı ile Cantemir'in boğazı kesti. Ağır yaralanan Fidan Cantemir, kaldırıldığı hastanede 20 gün sonra hayatını kaybetti. Emrah Bahadır, polis ekiplerince yakalandıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, "kasten öldürme" ve "mala zarar verme" suçlarından hakkında dava açılan tutuklu sanık Emrah Bahadır, taraf avukatları ve öldürülen Fidan Cantemir'in (43) yakınları katıldı. Söz verilen sanık Emrah Bahadır, söyleyecek bir şeyinin olmadığını belirtti. Sanık avukatı da Emrah Bahadır’ın tahliyesini ve beraatini talep etti.

Öldürülen Fidan Cantemir'in avukatı Sedat Kormaz ise sanığın cezalandırılmasını istedi. Mahkeme heyeti, sanığın "kadına karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Heyet, cezada indirime yer olmadığına hükmederek, "mala zarar verme" suçundan beraatine karar verdi.

Kırıkkale’de durdurulan araçta uyuşturucu ele geçirildi Kırıkkale’de durdurulan araçta uyuşturucu ele geçirildi

Duruşmanın ardından adliye bahçesinde açıklamada bulanan avukat Sedat Korkmaz, mahkeme heyetinin mahkeme sürecini başarılı bir şekilde yürüttüğünü, sanığın ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırılarak hiçbir indirimin uygulanmamasına karar verildiğini söyleyerek adaletin yerini bulduğunu ifade etti. Cantemir'in ablası Gülsen Düz ise kardeşinin geri gelmeyeceğini ancak adaletin yerini bulduğunu kaydetti.

Haber: Burak Can

Kırıkkale’de Tartıştığı Kadının Boğazını Kesmişti! Aldığı Ceza Belli Oldu! (4)Kırıkkale’de Tartıştığı Kadının Boğazını Kesmişti! Aldığı Ceza Belli Oldu! (3)Kırıkkale’de Tartıştığı Kadının Boğazını Kesmişti! Aldığı Ceza Belli Oldu! (2)Kırıkkale’de Tartıştığı Kadının Boğazını Kesmişti! Aldığı Ceza Belli Oldu! (1)

Editör: Burak Can