Son genel ve yerel seçimde Kırıkkale’de oyunu en çok arttıran ve Kırıkkale Belediyesi’ni rekor oy ile kazanan CHP’ye katılımlar devam ediyor. Bu kapsamda Kırıkkale’nin tanınmış esnaflarından kuyumcu Özgür Uras, CHP’ye katıldı. Katılım törenine Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, CHP il Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, esnaf Özgür Uras ve çok sayıda partili ve esnaf katıldı. Katılım töreninde konuşan CHP il Başkanı Bozdağ, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak büyümeye devam ediyoruz ama daha da çok büyümeliyiz. Abilerimizle, ablalarımızla hep birlikte büyümemiz gerekiyor” dedi.

İl Başkanı Bozdağ, “Uzun yıllardır tek adam rejimi ile yönetilen ülkemizde zor zamanlar geçiriyoruz. İşsizlik, geçim, ekonomik gibi birçok sorunlar yaşıyoruz. Bu düzen bu güne kadar geldi ama bundan sonra daha iyiye gideceğiz. Genel başkanımızda seçim çağrısında bulunmaya başladı. ‘Geçim yoksa seçim var’ sloganı ile başladı bu çağrı. Kırıkkale’nin iktidarında 47 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi yoktu. Belediye Başkanımızın girişimleri ve çalışmaları ile çok kısa sürede değişimleri başladı. Her şey ortada. İnşallah daha da güzel olacak. Yıllardır yol başkanımızla yol arkadaşıyız. Son seçimde tüm mahallelerimizde birinci aday oldu. Kırıkkale halkı ile gurur duyuyorum. Bunu her zaman söylüyorum Kırıkkale halkı bir kere Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara getirsin, Kırıkkale Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi olur. Bunun kaynağı da Ahmet Önal’dır. 4.5 yıl sonra tekrar seçim sandığı geldiğinde Türkiye tekrar Kırıkkale'yi konuşacak” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Önal ise, “Partimiz çok büyüyor, bunu sokakta da görüyoruz. Seçimde il başkanlığımızın büyük başarısı oldu. Genel ve yerel seçim de rekor kırdık. Siyaset durağan bir şey değil, sürekli çalışmak gerek. Seçim, seçimsiz geçen zaman ile kazanılır diye bir söz var. Bizde sürekli çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Makamlarda, makam odalarında oturmak bana göre değil, sokakta vatandaşla olmak bana daha yakın geliyor. Bugün Kırıkkale'de herkesin rahatlıkla çıkabileceği partidir. Her vatandaşın rahatlıkla geleceği yerdir Kırıkkale Belediyesi. Özgür kardeşimiz aslından aramıza yeni katılan biri değildir, her zaman yanımızdaydı. Değerli bir esnafımız. Sadece bugün bunu resmiyete döküyoruz. Özgür kardeşimize evine hoş geldin diyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'nin kurucu partisidir ve çok değerli bir partidir. Beklentilerin farkındayım, çalışmaktan hiç kaçmadım. Şikayet etmek yerine problem çözüyoruz. Az konuşup çok iş yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılan Özgür Uraz ise yaptığı konuşmada, “Burada olmaktan çok mutluyum. Belediye Başkanımız Ahmet Önal ve il Başkanımız Ahmet Önal’a ve tam arkadaşlarım ile partililerimize teşekkür ediyorum beni yalnız bırakmadılar. Başkanımızın dediği gibi bugün sadece resmiyete döküldü Cumhuriyet Halk Partisine katılmam. İnşallah partimiz daha çok büyüyecek ve daha güzel hizmetler yapmak için hem il başkanımız hem de belediye başkanımızla birlikte çalışacağız” dedi.

Haber: Burak Can

Kırıkkale’de, cadde ve sokaklar temizleniyor Kırıkkale’de, cadde ve sokaklar temizleniyor

Kırıkkale’de Özgür Uras Chp’ye Katıldı (2)Kırıkkale’de Özgür Uras Chp’ye Katıldı (1)Kırıkkale’de Özgür Uras Chp’ye Katıldı (3)

Muhabir: burak can