Kırıkkale’de çocuk ve gençlerin spora erişimini artırmak amacıyla hayata geçirilen “Okullar Sporla Daha da Güzel Projesi” yeni eğitim öğretim döneminde de sürdürülüyor. Öğrencilerin kendi mahallelerinde spor yapmalarına imkan sağlayan projeyle çocukların fiziksel, sosyal ve kişisel gelişimlerine katkı sunulması hedefleniyor.

Gebe okullarında anne adaylarına 'süreç' eğitimi
Gebe okullarında anne adaylarına 'süreç' eğitimi
İçeriği Görüntüle

Proje kapsamında Mustafa Uğurelli Ortaokulu, Hüseyin Kahya Hiçyılmaz Ortaokulu, İstiklal İlkokulu, 75. Yıl Ortaokulu, Kale Şehit Ferhat Bozkurt İlkokulu, Öğretmen Muhittin Ardahan Ortaokulu, Mehmet Ali Eren İlkokulu, Yavuz Selim İlkokulu, Türk Metal Mustafa Özbek İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Yasin Baran İlkokulu, Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Mustafa Kemal Ortaokulu’nda sportif çalışmalar sürdürülecek.

Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamada, spor imkanlarının mahallelere taşınarak çocuk ve gençlerin spora yönlendirilmesinin amaçlandığı belirtilerek, daha sağlıklı ve güçlü nesillerin yetişmesine katkı sunmaya devam edileceği ifade edildi.

Muhabir: Burak Çalışkan