Kırıkkale merkez Kızılırmak Mahallesi 86. sokak No:19’da faaliyet gösteren Kalıpsan Kompozit Mekatronik ve Savunma Sanayi A.Ş. fabrikası, İŞKUR üzerinden 5 ayrı personel alım ilanı yayımladı. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda yaş sınırı bulunmazken, fabrika Ambar/Depo Görevlisi, Makine Montaj İşçisi, Kaynakçı, Bilgisayarlı Makine (CNC Operatörü ) ve Yazılım Mühendisi alımı yapacak.

İŞKUR üzerinden yayımlanan Ambar/Depo Görevlisi, Makine Montaj İşçisi, Kaynakçı, Bilgisayarlı Makine (CNC Operatörü ) ve Yazılım Mühendisi personel alımında yaş sınırı bulunmazken, fabrika erkek personel alımı yapacak. Alınacak personellerde eğitim şartı olarak değişkenlik gösteriyor. İlanlarda okuryazar, ortaokul ve lisans mezunu isteniliyor.

AMBAR/DEPO GÖREVLİSİ

Fabrika tarafından İŞKUR üzerinden yayımlanan Ambar/Depo Görevlisi ilanında en az orta öğretim(lise ve dengi) mezunu şartı bulunurken, yaş sınırı bulunmuyor. İşe sadece erkek personel alınacak.

İş Tanımı: Fabrikamızda çalıştırılmak üzere depo ambar sorumlusu aranmaktadır görüşmelerimiz fabrikamızda yüz yüze gerçekleşecektir

Nitelik ve Beceriler: Fabrikamızda çalıştırılmak üzere depo ambar sorumlusu aranmaktadır görüşmelerimiz fabrikamızda yüz yüze gerçekleşecektir.

İş ilanına başvuru son tarihi 23 Eylül 2024

 MAKİNE MONTAJ İŞÇİSİ 

Fabrika tarafından İŞKUR üzerinden yayımlanan Makine Montaj İşçisi ilanında en az orta öğretim(lise ve dengi) mezunu şartı bulunurken, yaş sınırı bulunmuyor. İşe sadece erkek personel alınacak.

İş Tanımı: Fabrikamızda çalıştırılmak üzere tecrübeli makine montaj işçisi aranmaktadır görüşmelerimiz fabrikada yüz yüze gerçekleşecektir. ( silah OSB )

Nitelik ve Beceriler: Fabrikamızda çalıştırılmak üzere tecrübeli makine montaj işçisi aranmaktadır görüşmelerimiz fabrikada yüz yüze gerçekleşecektir. ( silah OSB )

İş ilanına başvuru son tarihi 2 Ekim 2024

 KAYNAKÇI

Fabrika tarafından İŞKUR üzerinden yayımlanan Kaynakçı ilanında en az okuryazar şartı bulunurken, yaş sınırı bulunmuyor. İşe sadece erkek personel alınacak.

İş Tanımı: Firmamızda çalıştırılmak üzere kaynak bilgisi olan eleman alınacaktır görüşmelerimiz fabrikamızda yüz yüze gerçekleşecektir.

Nitelik ve Beceriler: Firmamızda çalıştırılmak üzere kaynak bilgisi olan eleman alınacaktır görüşmelerimiz fabrikamızda yüz yüze gerçekleşecektir.

İş ilanına başvuru son tarihi 11 Ekim 2024

 BİLGİSAYARLI MAKİNE (CNC OPERATÖRÜ ) 

Fabrika tarafından İŞKUR üzerinden yayımlanan Bilgisayarlı Makine (CNC Operatörü) ilanında en az okuryazar şartı bulunurken, yaş sınırı bulunmuyor. İşe sadece erkek personel alınacak.

İş Tanımı: Fabrikamızda çalıştırılmak üzere deneyimli personel aranmaktadır görüşmeler fabrikamızda yüz yüze görüşme sağlanacaktır bilgisayarlı makine (CNC operatörü )

Hüseyin Kahya Hiçyılmaz Kırıkkale'de anıldı Hüseyin Kahya Hiçyılmaz Kırıkkale'de anıldı

Nitelik ve Becerile: Fabrikamızda çalıştırılmak üzere deneyimli personel aranmaktadır görüşmeler fabrikamızda yüz yüze görüşme sağlanacaktır bilgisayarlı makine (CNC Operatörü )

İş ilanına başvuru son tarihi 11 Ekim 2024

 YAZILIM MÜHENDİSİ

Fabrika tarafından İŞKUR üzerinden yayımlanan Yazılım Mühendisi ilanında en az Lisans mezunu şartı bulunurken, yaş sınırı bulunmuyor. İşe sadece erkek personel alınacak.

İş Tanımı: Firmamızda çalıştırılmak üzere robotik kodlama bilgisi olan tekniker veya mühendis alınacaktır görüşmelerimiz fabrikamızda yüz yüze gerçekleşecektir.

Nitelik ve Beceriler: Firmamızda çalıştırılmak üzere robotik kodlama bilgisi olan tekniker veya mühendis alınacaktır görüşmelerimiz fabrikamızda yüz yüze gerçekleşecektir.

İş ilanına başvuru son tarihi 16 Ekim 2024

 Personel alımı ilanına başvuru yapacaklar, iletişim numarasını İŞKUR sistemine girerek bulabilecekler. Ayrıca personel alımına 81 ilden başvuru yapılabilecek. 

Haber: Burak Can

Muhabir: Burak Can