Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, kentte yapımı devam eden Huzurevi inşaatını ziyaret etti. Ziyareti sırasında inşaat çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Vali Makas, çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. İnşaatın yüzde 62'sinin tamamlandığı ve Huzurevi’nin 2025 yılı Temmuz ayında teslim edilmesinin planlandığı belirtildi.

Ehliyet affında son durum! 07 Eylül 2024 Ehliyet affında son durum! 07 Eylül 2024

102 kişilik yatak kapasitesine sahip olan Huzurevi, toplamda 10 bin 688 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Huzurevinde 72 tek kişilik ve 15 çift kişilik oda bulunacak. Vali Makas, ziyaret sırasında çalışanlara kolaylıklar diledi ve projenin hızla ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vali Makas’ın ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Huzurevi inşaatımızın planlanan tarihte tamamlanarak hizmete girmesi için tüm ekibimizle birlikte titizlikle çalışıyoruz. Burada kalacak büyüklerimizin en iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için tüm detayları düşünüyoruz” dedi.

Haber: Burak Can

Kırıkkale’de Huzurevi’nin Yüzde 62’Si Tamamlandı (1)Kırıkkale’de Huzurevi’nin Yüzde 62’Si Tamamlandı (3)Kırıkkale’de Huzurevi’nin Yüzde 62’Si Tamamlandı (2)

Muhabir: burak can