Kırıkkale’de her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi bayram pazarı, Hüseyin Kahya Parkı’na kuruldu. Kıyafetten, bayram şekerine ve Kurban Bayramı’nda lazım olabilecek olan ürünlere kadar birçok farklı ürünün yer aldığı pazara, Kırıkkaleli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Onlarca tezgahın kurulduğu Pazar, Arefe günü gece geç saatlere kadar hizmet vermeye devam edecek.

Kırıkkale’de, gençlere ücretsiz çizgi film eğitimi verilecek Kırıkkale’de, gençlere ücretsiz çizgi film eğitimi verilecek

Haber: Burak Çalışkan

Kırıkkale’de Bayram Pazar Kuruldu! Vatandaş Pazara Akın Etti (6)Kırıkkale’de Bayram Pazar Kuruldu! Vatandaş Pazara Akın Etti (4)Kırıkkale’de Bayram Pazar Kuruldu! Vatandaş Pazara Akın Etti (5)Kırıkkale’de Bayram Pazar Kuruldu! Vatandaş Pazara Akın Etti (3)Kırıkkale’de Bayram Pazar Kuruldu! Vatandaş Pazara Akın Etti (1)Kırıkkale’de Bayram Pazar Kuruldu! Vatandaş Pazara Akın Etti (2)Kırıkkale’de Bayram Pazar Kuruldu! Vatandaş Pazara Akın Etti (8)Kırıkkale’de Bayram Pazar Kuruldu! Vatandaş Pazara Akın Etti (7)

Muhabir: burak çalışkan