MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla "Güçlü Türk Aile Yapısı, Sağlıklı Toplum ve Lider Ülke Türkiye" vizyonu çerçevesinde ATO Congresium'da iki gün sürecek "Aile Kurumu Çalıştayı" dün başladı. Çalıştayın açılışında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Yurdakul, devletin ve toplumun korunmasının aileyi korumakla mümkün olacağına dikkati çekerek, çalıştayı milli dava şuuruyla, ailenin beka meselesi olduğu bilinciyle, Türk aile yapısını korumak, geliştirmek ve geleceğe hazırlamak için düzenlediklerini ifade etti.

Kırıkkaleliler bunları bilmekte fayda var! Kışın otomobil bakımı nasıl olmalı? Kırıkkaleliler bunları bilmekte fayda var! Kışın otomobil bakımı nasıl olmalı?

Kırıkkale Milletvekili Öztürk, ‘Aile Kurumu Çalıştayı’na Katıldı (1)

Yurdakul, uzun süredir aile kurumunu yıpratan ve yozlaştıran dolaylı unsurların etkisiyle, "artan boşanmalar ve şiddetin başrol oynadığı mutsuz aileler, azalan evlilik ve doğum oranları, yükselen yalnızlaşma ve topluma kayıtsız bireyselleşme, aile büyüklerine yönelik artan saygısızlıklar, kabuğuna çekilen küçük ve çekirdek aileler ve çeşitli endişeleri nedeniyle tek çocuk yapan aileler" ile karşı karşıya kalındığını söyledi.

Kırıkkale Milletvekili Öztürk, ‘Aile Kurumu Çalıştayı’na Katıldı (3)

Çalıştaya katılan ve Birlik ve beraberlik içerisinde çalıştayı gerçekleştirdiklerini ve aynı şekilde tamamlayacaklarını ifade eden Öztürk, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin himayelerinde gerçekleştirilen Aile Kurumu Çalıştayı’nda “Anayasal Güvence, Hukuk ve Aile” konu başlığı altında değerli  katılımcılarla birlikte  çalışmalarımıza devam ediyoruz. Toplumumuz için yüksek öneme sahip olan çalıştayımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Haber: Burak Can

Kırıkkale Milletvekili Öztürk, ‘Aile Kurumu Çalıştayı’na Katıldı (2)

Muhabir: Burak Can