AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında Kırıkkaleli hemşehrilerine seslenen Kaplan, bayramın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi. Kaplan, bayramların insanları bir araya getiren, dostluk ve kardeşlik bağlarını pekiştiren özel zamanlar olduğunu vurguladı. Aileler ve sevdiklerimizle birlikte olmanın önemine dikkat çeken Kaplan, bayramların bizi biz yapan değerleri hatırladığımız ve sevdiklerimizin kıymetini daha iyi anladığımız zamanlar olduğunu belirtti.

Kırıkkale’de gıda denetimleri arttı Kırıkkale’de gıda denetimleri arttı

Bu bayramda Kırıkkale'nin güzel insanları olarak birbirimize destek olmayı, sevgiyi ve hoşgörüyü paylaşmayı unutmamamız gerektiğini ifade eden Kaplan, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatarak onların da bayram sevincine ortak olmanın önemini vurguladı. Kaplan, birlik ve beraberlik içinde geçirilecek bu bayramın, dostluk ve kardeşlik bağlarını daha da kuvvetlendirmesini dilediğini belirtti.

Milletvekili Kaplan, mesajında ayrıca Gazze’de zor zamanlar geçiren kardeşlerimize dualarımızı ve gönüllerimizi yönlendirmemiz gerektiğini ifade etti. Oradaki insanların acılarını paylaştığını ve barış ile huzur dolu günler dilediğini belirten Kaplan, tüm Kırıkkaleli hemşehrilerinin sevdikleriyle birlikte huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni etti.

Kaplan, çocukların neşeyle koşturduğu, yaşlıların dualarının eksik olmadığı ve komşuluk ilişkilerinin pekiştiği güzel bir bayram dileğinde bulunarak, tüm Kırıkkalelilerin bayramını kutladı. “Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Kırıkkaleli hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlik dolu nice bayramlar diliyorum. Bayramınız kutlu olsun! En derin sevgi ve saygılarımla,” dedi.

Haber: Sultan Akburu

Muhabir: sultan akburu