İLK 11 MERAKLA BEKLENİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta , 2024-2025 sezonunun mücadelesini verecek olan Kırıkkale FK, hazırlıklarını sürdürüyor. Fikret Karabudak Stadyumu'nda son hazırlıklarını sürdüren takım, Teknik Direktör Ercümend Coşkun dere ile ilk resmi sınavına çıkmış olacak. Çift kale maç başta olmak üzere hazırlıklarını sıkı şekilde sürdüren Coşkundere, 90 dakika için kimlere forma şans vereceği ise merakla bekleniyor.

HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

7 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak karşılaşma için bütün hazırlıklar tamamlanıyor. Adnan Duman ve yeni yönetimiyle heyecanlı bir görünüme kavuşan Kırıkkale FK hem yeni logosu hem de yeni ismiyle bu yıl yeşil zeminde yer alacak.  Sezonun iddialı ve heyecanlı geçeceğini belirten Coşkundere, şampiyon olmak için burada olduklarını dile getirdi. Hem gruplarında hem de diğer gruplarda önemli takımların olduğun ifade eden Coşkundere, yolun sonunda şampiyonluğun olduğunu ifade etti.

Demiryolları ile 8 ayda Türkiye nüfusunun iki katı yolcu taşındı Demiryolları ile 8 ayda Türkiye nüfusunun iki katı yolcu taşındı

KADROSUNU YÜZDE 99 ALANDA OLUŞTURDU

2024-2025 futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Kırıkkale Futbol Kulübü, 7 Eylül’de kendi saha ve seyircisi önünde ilk resmi maçına çıkacak. Teknik Direktör Ercümend Coşkundere, “İnşallah sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz” dedi. Kamp sürecini tamamlayan ve Fikret Karabudak Stadyumu’nda antrenmanlarını sürdüren Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, yaptığı iç ve dış transferlerle kadrosunu yüzde 99 alanda oluşturdu.

İDDİALI BİR TAKIMIZ, HEDEFİMİZ BELLİ

Sezon hazırlıklarını ve takımın idmanlarını değerlendiren Teknik Direktör Ercümend Coşkundere, “Sezona iyi hazırlandık iki kamp dönemi Afyon’da yaptık. Hazırlık maçları oynadık yeni bir takımız ama uyum sürecini iyi geçirdiğimizi düşünüyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor iyi durumdayız yani iyi olduğumuzu düşünüyor ve inanıyoruz. İddialı bir takımız hedefimiz belli zaten.”

Haber: Tuğçe Savaş

Muhabir: tuğçe savaş