Kırıkkale Belediyesi, araç tanıtımını Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdi. Araç tanıtım lansmanına Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Ahmet Varlı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Cebeci, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve çok sayda vatandaş katıldı.

Kırıkkale Belediyesi Araç Filosunu Genişletti (2)

Araç tanıtım lansmanında konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Hemşehrilerim, hem çok mutluyuz hem de çok gururluyuz. Kırıkkale’miz için çıktığımız bu yolda 2 yüz bine yakın hemşehrimize hizmet verebilmek için gece gündüz demeden, bahanelere sığınmadan, yılmadan ve yorulmadan çalışıyoruz, çalışmaya devam ediyoruz. Bu hizmetlerimizi en iyi ve en hızlı şekilde yerine getirebilmek için, araç filomuzdan sürekli güçlendirmemiz, en son teknolojik ekipmanlarla donatmamız gerekiyor. Bu doğrultuda iş makineleriyle birlikte toplam 23 aracımızı belediyemizin bünyesine kazandırdık”

Kırıkkale'de kayıp kadın 13 gündür aranıyor Kırıkkale'de kayıp kadın 13 gündür aranıyor

Kırıkkale Belediyesi Araç Filosunu Genişletti (6)

Önal, “Bu araçlar kısaca sizlere bahsetmek istiyorum; 5 ilaçlama aracı, 1 çift kabin transit, 1 çift kabin çöp taksi, 1 ekskavatör, 1 golf aracı, 4 hizmet aracı, 5 elle çekmeli elektrikli süpürge, 2 adet 4 metre küplük yol süpürme aracı, 1 yol yıkama aracı 8 bin litrelik arazöz, 2 minibüs servis aracımız belediyemize ve hayırlı olmasını diliyorum, hayırlı olsun. Bu araçlarımızı belediyemizden maliyeti 41 milyon lira. Yaklaşık iki yıl gibi kısa bir sürede bu araçların tamamı kendisini amorti etmiş olacak. Bu araçlarla birlikte dışarıdan hizmet almadan belediye garajımızı kendi imkanlarımızla, kendi öz sermayemizle arttırmış olduk. Alımını gerçekleştirdiğimiz bu 23 aracımızın tekrardan kentimize hayırlı olmasını diliyoruz”

Kırıkkale Belediyesi Araç Filosunu Genişletti (5)

“Mesai kavramı olmaksızın gece gündüz demeden, şikayet etmeden, üretmeye, halkımızın hizmetkarı olmaya devam edeceğiz, çünkü Kırıkkale bizim evimiz. Coşkuluyuz, heyecanlıyız, mutluyuz. Gücümüzü, enerjimizi sizlerden alıyoruz. Bu heyecanımızı da gezerken zaman zaman belki rahatsızlıklar vermiş oluyoruz. Dün arkadaşlarımızın enerji heyecanı araçlarımızı nokta mevkiinden kent merkezine getirirken arkadaşlarımız heyecanla, coşkuyla, yüksek açmışlar. Biraz vatandaşlarımızı rahatsızlık verdik, bu yüzden özür diliyoruz. Bu hizmetin belediyemize ulaşması için fedakarca emek veren, çalışan, planlamasını yapan, araçların satın almasını ile yürüten tüm mesai arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Burak Can

Kırıkkale Belediyesi Araç Filosunu Genişletti (8)Kırıkkale Belediyesi Araç Filosunu Genişletti (4)Kırıkkale Belediyesi Araç Filosunu Genişletti (3)Kırıkkale Belediyesi Araç Filosunu Genişletti (1)

Muhabir: Burak Can