Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, vatandaşlarla kurduğu samimi ilişkiler ve herkese gösterdiği ilgi ile takdir topluyor. Her kesimden insan tarafından sevilen Başkan Önal, bu sıcak yaklaşımını hastalarla da paylaşmayı ihmal etmiyor. Bu kapsamda, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) en yaşlı üyesi olan Şükrü Kaya Pişkindemir’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Başkan Önal, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Önal, Kırıkkale Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören Pişkindemir’i ziyaret ederek, “En yaşlı üyemiz sayın Şükrü Kaya Pişkindemir'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” dedi. Ziyaret sırasında Pişkindemir’in sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkan, hastaya moral vermeyi de ihmal etmedi.

Şükrü Kaya Pişkindemir’in kısa sürede sağlığına kavuşması temennisinde bulunan Başkan Önal, belediye olarak her zaman vatandaşlarının yanında olduklarını bir kez daha gösterdi. Önal’ın bu insani yaklaşımı, Kırıkkale halkı tarafından memnuniyetle karşılanırken, Pişkindemir ailesi de Başkan’a teşekkürlerini iletti.

Kırıkkale- Kırşehir yolunda sigara paketine gizlenmiş tarihi obje bulundu Kırıkkale- Kırşehir yolunda sigara paketine gizlenmiş tarihi obje bulundu

Haber: Burak Can

Muhabir: burak can