Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, kent merkezindeki esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Son olarak Zafer Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Başkan Önal, burada karşılaştığı vatandaşlarla da samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Önal, Tek Tek Not Aldı! “Sorunların Çözümü Için Çalışacağız” (2)

Başkan Önal, ziyaret sırasında esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Karşılaştığı her sorunu titizlikle not alan Başkan, bu sorunların çözümü için belediye olarak var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Esnafın beklentilerine kayıtsız kalmayan Başkan Önal, sorunların çözümü noktasında somut adımlar atacaklarının altını çizdi.

Suç örgütlerine Kuyu-23 darbesi Suç örgütlerine Kuyu-23 darbesi

Başkan Ahmet Önal, ziyaretle ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Zafer Caddesi'nde esnaflarımızla bir araya geldik, hayırlı işler diledik, sorunlarını dinledik. Çözüm üretmek için var gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte Kırıkkale'mizi daha da güzel hale getireceğiz!" ifadelerini kullandı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Önal, Tek Tek Not Aldı! “Sorunların Çözümü Için Çalışacağız” (1)

Kırıkkale halkının ve esnafının her zaman yanında olduğunu belirten Belediye Başkanı, bu tür ziyaretlerin sıklıkla devam edeceğini ve vatandaşlarla birebir temas kurmanın önemine değindi. Ahmet Önal, Kırıkkale'yi daha yaşanabilir ve güzel bir şehir haline getirmek için tüm enerjileriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Haber: Burak Can

Muhabir: Burak Can