Tarım ve Orman Bakanlığı birim ve kuruluşları arasındaki koordinasyonu sağlamak ve iş birliğini artırmak amacıyla, Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda, bakanlığına bağlı Devlet Su İşleri, Orman İşletme Müdürlüğü, Toprak Mahsulleri Ofisi, Doğal Koruma ve Milli Parklar, TKDK kurumlarının il yöneticileri her ay farklı bir birimin ev sahipliğinde bir araya gelerek istişare toplantıları düzenleniyor.

3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 ek gösterge detaylar! 3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 ek gösterge detaylar!

Bu kapsamda Ağustos ayı toplantısı, DSİ 56. Şube Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi. DSİ Müdürü Serkan Bostancıoğlu’nun konuşmalarıyla başlayan toplantıda Yağışların düşük olduğu, barajların doluluk oranları hakkında bilgiler verildi. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 15 Eylül’e kadar orman yangınları için teyakkuzda olunması gerektiği, gerekli uyarıları bütün kurum amirleri olarak sürekli hatırlatacaklarını ifade edildi. İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, Yeni Destekleme Modelleri ve Tarım ile alakalı yeni çıkan yönetmelikler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Koordinasyon Değerlendirme Toplantısı, Kurum Müdürlerinin soru, görüş ve önerilerinin alınması ile tamamlandı.

Haber: Burak Can

Muhabir: burak can