Kırıkkale’de, yollar yenileniyor! Kırıkkale’de, yollar yenileniyor!

Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen yaz okulları, ilçe halkından büyük ilgi görüyor. Karakeçili Gençlik Merkezi'nin organize ettiği yaz okullarında, Matematik, İngilizce, Yüzme ve Filografi gibi derslere özellikle yoğun talep var. Ayrıca, spor faaliyetleri kapsamında Futbol, Voleybol, Atletizm, Basketbol, Boccia ve Güreş dersleri de sunuluyor.

Karakeçili Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Alakara, yaz okullarına gösterilen yoğun ilgiden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Müdür Alakara, antrenörlerin ve öğretmenlerin yaz okullarında çocuklarla yakından ilgilendiklerini ve çocukların hem eğlenip hem de öğrendiklerini ifade etti. Gençlik Merkezi’nin yaz okulları, çocukların yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamanın yanı sıra, onların sosyal ve fiziksel gelişimlerine de katkı sunuyor. İlçede büyük bir heyecan yaratan yaz okulları, Karakeçili’nin gençlerinin eğitim ve sporla dolu bir yaz geçirmelerine olanak tanıyor.

Haber Burak Can

Karakeçili'de Gençlik Merkezi'nin Yaz Okulları Yoğun Ilgi Görüyor (4)Karakeçili'de Gençlik Merkezi'nin Yaz Okulları Yoğun Ilgi Görüyor (2)Karakeçili'de Gençlik Merkezi'nin Yaz Okulları Yoğun Ilgi Görüyor (3)Karakeçili'de Gençlik Merkezi'nin Yaz Okulları Yoğun Ilgi Görüyor (1)

Muhabir: burak can