Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde bu yıl 30.’su düzenlenen Karakeçili Ertuğrul Gaziyi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Şenliğe katılanlar, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kurulan oyun alanına yoğun ilgi gösterdi.

Karakeçili Ertuğrul Gazi Şenliği’nde Gençler Spora Doydu (4)

Oyun alanında bowling, golf, satranç, bilek güreşi ve masa tenisi gibi çeşitli spor dallarının yer aldığı alanlar oluşturulurken, özellikle gençler bu alanlarda düzenlenen müsabakalarda yarışma fırsatı buldu. Karakeçili İlçe Gençlik Merkezi'nin düzenlediği ahşap boyama, resim ve filografi sanatlarının sunumu da ziyaretçilerden tam not aldı.

Karakeçili Ertuğrul Gazi Şenliği’nde Gençler Spora Doydu (1)

Kırıkkale’de yakalanan 141 şüpheliden 5’i tutuklandı Kırıkkale’de yakalanan 141 şüpheliden 5’i tutuklandı

Şenlik alanını ziyaret eden Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, oyun alanının düzeni ve gençlerle yakından ilgilenen personeller için İlçe Müdürü Ahmet Alakara’ya teşekkür etti. Güneş, oyunlara katılan gençlere başarılar dileyerek, bu tür etkinliklerin gençlerin sosyal ve sportif gelişimlerine önemli katkılar sağladığını vurguladı. Karakeçili Ertuğrul Gazi Şenliği, hem tarihi hem de kültürel yönleriyle büyük bir anlam taşırken, spor ve sanat etkinlikleriyle de katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Haber: Burak Can

Karakeçili Ertuğrul Gazi Şenliği’nde Gençler Spora Doydu (6)Karakeçili Ertuğrul Gazi Şenliği’nde Gençler Spora Doydu (5)Karakeçili Ertuğrul Gazi Şenliği’nde Gençler Spora Doydu (3)

Muhabir: Burak Can