Merve Taşkın sansürsüz OnlyFans fotoğrafları! Merve Taşkın sansürsüz OnlyFans fotoğrafları!

Geçtiğimiz gün Miss Turkey 2024 birincisi açıklanmış ve İdil Bilgen, Türkiye güzeli unvanını almıştı. Bilgen’in yarışmada birinci olması ise Türkiye genelinde birçok vatandaş tarafından eleştirildi. Tüm bu tartışmalar devam ederken, Grand Model Of Türkiye 2’ncisi İpek Kuşçu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Miss Turkey 2024’te ilk 20’ye giremediğini duyurmuştu. İpek Kuşçu’yu gören sosyal medya kullanıcıları ise genç modelin güzelliğine hayran kaldı. Güzelliği ile kısa sürede tüm Türkiye’de gündem olan İpek Kuşçu’yu hayranları mesaj ve yorum yağmuruna tuttu. Hayranlar yaptıkları yorumlarda, “Sen bizim Türkiye, dünya hatta kainat güzelimizsin” yorumlarında bulundu.

İpek Kuşçu Kimdir?
Aslen Selanik kökenli olan Marmara Üniversitesi Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü mezunu İpek Kuşçu, 10 yıllık modellik geçmişinin yanı sıra İstanbul Kuyumcular Odası’nda mücevher tasarımcılığı yapmaktadır. Oyunculuk eğitimi alan ve küçük yaşlardan beri sporla iç içe olan güzel model, 1.80 cm boyunda ve 56 kilogram ağırlığında. 

Haber: Burak Çalışkan

Ipek Kuşçu (13)Ipek Kuşçu (14)Ipek Kuşçu (11)Ipek Kuşçu (12)Ipek Kuşçu (10)Ipek Kuşçu (8)Ipek Kuşçu (9)Ipek Kuşçu (7)Ipek Kuşçu (5)Ipek Kuşçu (6)Ipek Kuşçu (4)Ipek Kuşçu (2)Ipek Kuşçu (3)Ipek Kuşçu (1)

Editör: Burak Çalışkan