Kırıkkale de dahil olmak üzere tüm Türkiye’de milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal medya uygulaması Instagram, geçtiğimiz günlerde Türkiye’de erişime kapatılmıştı. Aradan geçen 1 haftaya rağmen Instagram açılmayınca, bazı vatandaşlar Instagram’ın ne zaman açılacağını merak etmeye başladı.

Mutabık kalındığı an Instagram’ın yeniden erişime açılacağını belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu şöyle konuştu: "Türkiye'de bizim kanunlarımız, kurallarımız, hassasiyetlerimiz var. Bu konuda kendilerinin dikkatini çektik. Epey de bir aşama kat ettiğimizi de ifade edebilirim. Artık ufak ayrıntılar kaldı. Onlarda da bir mutabakata varabilirsek... Arkadaşlar anlık olarak görüşüyorlar. Biz de bunu açalım istiyoruz.”

Kırıkkale’de Nezir Derneği’nden KPSS’ye giren adaylara kandil simidi Kırıkkale’de Nezir Derneği’nden KPSS’ye giren adaylara kandil simidi

“Çünkü vatandaşımızın ciddi bir bölümü bunları takip ediyor. Tabii bir şirketin nasıl kanunları kuralları varsa bizim ülkemizin de öyle. Bu noktada bunları uygulayalım istiyoruz. Biz daha kısa zamanda çözeriz diye düşünmüştük ama olmadı. Ama her an üzerindeyiz. Mutabık kalındığı an anında erişime açılabilecek durumda."

Haber: Burak Çalışkan

Muhabir: burak çalışkan