İl Genel Meclis üyeleri Meclis Başkanı Şerafettin Atalay'ın tertip ettiği iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğine Vali Ali Kolat başta olmak üzere Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Karakeçili Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri ve davetliler katıldı. İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, İftar programına katılan herkese teşekkür etti.

Hizmetler devam ediyor

Ramazan'ın getirdiği rahmet ve bereketi, ülke olarak hep beraber yaşandığını söyleyen Vali Ali Kolat ise. Bütün İslam Âleminin de huzur ve güven içerisinde olmasını temenni etti. Kolat konuşmasının devamında, 'İl genel olarak yapılan hizmetler devam ediyor. İftar vesilesi ile bizleri de bir araya getirdiler. Burada güzel dostlarımızı ve arkadaşlarımızı bir arada görüyoruz. Bu vesile ile bizleri bir araya getirdikleri için ve bu güzel iftar programını düzenledikleri için kendilerine teşekkür ediyorum Ramazan ayının hepinize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum' dedi.

Kırıkkale Belediyesi’nde ikinci başkan yardımcısı da belli oldu Kırıkkale Belediyesi’nde ikinci başkan yardımcısı da belli oldu