Her hafta vatandaşlarla görüşmek ve dertlerini dinlemek için nöbetçi vekil olarak Ak Parti İl Binasında basın açıklaması yapan Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal yaptığı açıklamada, 'Meclis çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Boş zamanlarımız da da Kırıkkale'ye gelerek vatandaşlarımızla ve teşkilatımızla görüşüyoruz. Önümüzde önemli bir seçim var, seçime de en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kırıkkale halkına yine 3-0 yapmak için oy vereceklerine inanıyorum. Hedefimiz yine 3-0 yapmak' şeklinde konuştu.

Ankara’ya alternatif yol Osman Türkyılmaz’ın başına yıkıldı Ankara’ya alternatif yol Osman Türkyılmaz’ın başına yıkıldı

Göçü önlemeliyiz

Kırıkkale nüfusunun yaşanan göç nedeniyle azaldığına dikkat çeken Köksal, 'Nüfusumuz azalıyor. Eskiden 4 vekil vardı. Nüfus azaldı 3'e düştü. Nüfus azalmaya devam ederse 2'ye düşebilir. Bunu önlemek hatta yeniden 4 vekil çıkarmak için merkezde olduğu kadar ilçe ve beldelerde TOKİ'ye ağırlık veriyoruz. Nüfusun azalmasının nedenlerinden başında işsizlik geliyor. Bunu önlemek için de organize sanayi bölgelerine ve Kırıkkale'nin teşvikteki yerini yakından takip ediyoruz. Silah Organize Sanayi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Normalden 2 ay önce teslim edilecek. Biz yapılması gereken her şeyi yaptık' dedi.

İlçe ve beldelere 9 ambulans

Köksal'dan sonra söz alan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, yoğun meclis çalışmalarına rağmen Kırıkkale'ye gelerek vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm ürettikleri için Kırıkkale milletvekillerine teşekkür etti. Akçay ayrıca Kırıkkale ilçe ve beldelere Sağlık Bakanlığı tarafından 9 ambulans verildiğini ve bu ambulansların verilmesinde girişimlerde bulunan Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal'a teşekkür etti.

Vekillere teşekkür

Akçay, AK Parti`nin hizmetlerinin anlatılmakla bitmeyeceğini dile getirerek, 'Kırıkkale`de yapılanlar hiç bitmez. Eskiden vatandaşların talepleri kağıtlara yazılır sonra da atılır, ilgilenilmezdi. AK Parti iktidarı ile birlikte bu değişti. Şimdi vatandaşlarımız vekillerimize daha rahat ulaşıyor ve sorunlarını anlatabiliyorlar. Vekillerimiz de vatandaşlarımızla tek tek ilgilenip yapılabileceklerini yapıyor. Bu konuda vatandaşlarımız da memnun kalıyor' dedi. Basın toplantısı sonrası Köksal ve İl Başkanı Akçay vatandaşların sorunlarını ve dertlerini dinledi.