İlk defa okula gidecek öğrencilerin 69 ayı doldurmuş çocukların birince sınıf için kayıklarının yapıldı. Ve bu öğrencilerin bir hafta önce uyum için okula başladıklarını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin , 'Velililerimiz adreslerinde çıkan okullara çocuklarının kayıtlarını yaptıra bilirler ve Kırıkkale geneli yaklaşık olarak 4 bin çocuğumuz okula kayıt yapılacak 13 okulun tadilatta yapıldı. Okullarımızdan birçoğunun tadilatı eğitim öğretimde tamamlandı birkaç okulumuzda ise tamamlanmayan yerler ise Cumartesi Pazar günleri tamamlanarak daha iyi bir hale getirilecek. Kırıkkale'de eğitim öğretim daha üst seviyelere gelecek' şeklinde konuştu.

Hazırız

Hafız öğrenciler finalde yarıştı Hafız öğrenciler finalde yarıştı

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin Kırıkkale genelinde 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminde yaklaşık 56 bin öğrencinin bulunduğunu bunun yanı sıra 4 bine yakın öğretmeninde yeni öğretim dönemine başlayacağını belirtti. Sevinç ' Yeni eğitim öğretim dönemine hazırız. Tüm arkadaşlarımızla iyi bir dönem geçirmek için şimdiden kolları sıvadık. Velilerimiz merak etmesin. Çocukları emin ellerde' şeklinde konuştu.

Tören yapılacak

2014-2015 Eğitim Öğretim döneminin başlaması münasebetiyle bugün saban saatlerinde program yapılacak. Cumhuriyet Meydanında yapılacak törende çelenk sunma merasiminden sonra tören saat:11:00`da Gazi İlkokulu/ Ortaokulunda devam edileceği belirtildi.