Milletvekili Kaplan’dan Kırıkkale FK'ye, 1 Milyon TL'lik destek Milletvekili Kaplan’dan Kırıkkale FK'ye, 1 Milyon TL'lik destek


6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ilk depremde bebeğin mama saatinde yakalanan Süleyman Kurt, ikinci depremin ardından Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesine geldi. Bir süre ilçede kalan Kurt, daha sonra çalışmak için tekrar deprem bölgesine gitti. Çalıştığı iş yerinde, iş kazası geçiren Kurt’un ayağı kırıldı. Daha sonra tekrar Kırıkkale’ye gelen Kurt, hastanede ayağından operasyon geçirdi. Hastanede tedavisi devam eden Kurt’a BAHDER Başkanı Ahmet Şenses ve Bakan Yardımcısı Ahmet Yaman geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten dolayı BAHDER Başkanı Şenses ve Başkan Yardımcısı Yaman’a teşekkür eden Kurt, “Depremleri atlattım sonra Başlılı’ya yerleştim. Bana kucak açtılar. Çalışmak için deprem bölgesine gittim ama talihsiz bir şekilde iş kazası geçirdim ve hastanelere düştüm. Kırıkkaleli doktorlara teşekkür ediyorum. Ayağımı kesilmekten kurtardılar. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Haber: Halil İbrahim Bozkurt

Editör: Manşet Gazetesi